VTBL met Frank Evenblij en Simon Zijlemans kijken op RTL7

De talkshow over voetbal – VTBL – is vanaf vanavond (maandag 8 augustus) weer iedere maandag en vrijdagavond om 20.30 uur te kijken bij RTL7. Frank Evenblij en Simon Zijlemans presenteren VTBL. Theo Janssen, Jan Boskamp, Hedwiges Maduro, Anouk Hoogendijk, Aad de Mos en Ron Vlaar zijn de vaste roulerende analisten.

VTBL terug op tv

VTBL kon je in 2019 al op tv zien; destijds met Humberto Tan als presentator. Ook Simon Zijlemans was er destijds al bij, net als Theo Janssen. Er was altijd al het idee om een tweede seizoen te maken, maar in juni 2019 werd al bekendgemaakt dat VTBL niet terug zou keren op tv. In 2022 is dat dus anders; de show is weer terug bij RTL7. De vraag is nu: is er zoveel ruimte voor voetbalshows op tv in Nederland. Want je hebt natuurlijk ook NOS Studio Voetbal en Vandaag Inside.

Er is deze zomer veel sport op tv!

VTBL 2022

Voetbaltalkshow VTBL versterkt het uitzendschema vanaf maandag 8 augustus 2022, direct na de start van de competitie in Nederland, en is tweemaal per week te zien. Online is het merk de afgelopen jaren blijven bestaan en ook de talkshow zelf heeft nieuwe ontwikkelingen doorgemaakt. Naast beelden van de UEFA Champions League is het dit seizoen ook mogelijk om gebruik te maken van beelden uit bijvoorbeeld de Eredivisie. Je ziet het allemaal in de voetbalshow van RTL7.

Frank Evenblij en Simon Zijlemans

Met Frank Evenblij en Simon Zijlemans heeft VTBL twee nieuwe presentatoren. Zij presenteren ieder hun eigen avond. Beide presentatoren – Frank Evenblij én Simon Zijlemans – hebben een passie voor voetbal, sport in de breedte en een duidelijke visie. Theo Janssen, Jan Boskamp, Hedwiges Maduro, Anouk Hoogendijk (die je recent nog zag in Celebrity Apprentice), Aad de Mos en Ron Vlaar zijn de vaste roulerende analisten die de opstelling van VTBL compleet maken. Zij worden wekelijks geflankeerd door wisselende gasten.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

8 augustus 2022 /