Even tot hier met Jeroen Woe en Niels van der Laan

Wat mag nog wel, wat mag niet meer deze herfst? Midden in deze tweede coronagolf is nog veel onduidelijk. Behalve de start van het vierde seizoen van Even tot hier. Deze satirische zaterdagavondshow is weer te zien vanaf 31 oktober, elke zaterdag om 21.30 uur (na Kamp Van Koningsbrugge) bij BNNVARA op NPO 1.

Jeroen Woe en Niels van der Laan

Jeroen Woe en Niels van der Laan nemen de week weer door. Samen met een publiek dat thuis zit, virtuele gasten, een muzikale held en de eenmansband onder leiding van Miguel Wiels. Die we natuurlijk ook kennen van zijn samenwerkingen met K3 en Niels Destadsbader. Wist je dat Miguel Wiels dit seizoen ook één van de kandidaten was in De Slimste Mens Ter Wereld?

Even tot hier

Het programma Even tot hier wordt gemaakt door Niels van der Laan en Jeroen Woe. Dat doen ze samen met onder andere schrijvers Hans Riemens (eindredactie), Peter Capel, Emilio Guzman, Owen Schumacher en Armèn Hakhverdian.

’Even tot hier’ slaat op een theaterterm die een pauzemoment tijdens de repetities aangeeft. Niels en Jeroen leggen hun voorstelling van de week geregeld even stil om sommige onderwerpen op humoristische wijze verder uit te diepen. In de laatste uitzending van dit seizoen vertelde Youp van ’t Hek dat zijn oudejaarsconference gewoon doorgaat. En hij bracht een bijzondere versie van Flappie ten gehore: Wappie.

Gelukkig hoeven we Niels van der Laan en Jeroen Woe ook niet te missen. Zij zijn op Tweede Kerstdag te zien op tv met hun theatervoorstelling Pesetas.

Even tot hier is een coproductie van BNNVARA en MediaLane.

Foto: BNNVARA – Wessel de Groot.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

31 oktober 2020 /