Heerlijk avondje voor Sinterklaas met Diewertje

Famke Louise, Soundos El Ahmadi, Richard Groenendijk en Philip Freriks verrassen Sinterklaas tijdens het Heerlijk avondje voor Sinterklaas met Diewertje Blok. Je kunt deze show vanavond – op 5 december – om 20.30 uur kijken bij BNNVARA op NPO 1.

Diewertje Blok en Hoofdpiet Niels van der Laan

Wekenlang zweet Sinterklaas zich uit de tabberd om iedereen een cadeautje te brengen, ondanks corona en het gure weer. Daarom wordt hij op 5 december, voordat hij weer naar Spanje vertrekt in het zonnetje gezet. Diewertje Blok en Hoofdpiet Niels van der Laan presenteren de spetterende show voor het hele gezin met cadeaus, favoriete spelletjes van Sinterklaas en wervelende optredens.

Pakjesavond

Dieuwertje Blok en de Hoofdpiet verrassen de Sint met een daverende pakjesavond in het Spoorwegmuseum in Utrecht, voordat hij wordt uitgezwaaid en op de trein wordt gezet naar Spanje. Dat doen ze samen met hulp-Sinterklazen Soundos El Ahmadi en Richard Groenendijk en met Gluurpiet Frank Evenblij. Kinderen voor Kinderen treedt op en Famke Louise, Philip Freriks, Britt Dekker en Tim den Besten komen op bezoek. Ook minister Ferd Grapperhaus is van de partij! 

Verrassingen voor kinderen die rotjaar hadden door corona

Sinterklaas kan het niet laten. Hij doet ook tijdens de show zelf zijn best om kinderdromen uit te laten komen. Zo verrast hij kinderen die door corona een rotjaar hebben of hadden. Heerlijk avondje voor Sinterklaas is een coproductie van Binky TV, The Media Brothers en BNNVARA.

Foto: BNNVARA – Estera Marysia

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

5 december 2020 /