Davina Michelle: concert Hyper op tv kijken

Davina Michelle: concert Hyper kun je vanavond (5 augustus 2022) op tv kijken. SBS6 zendt om 21.35 uur een registratie uit van het concert dat de populaire zangeres op 20 en 21 mei 2022 gaf in Rotterdam Ahoy. Vanaf 22.29 uur kun je het concert van Davina Michelle ook kijken via Kijk.nl.

Davina Michelle

Davina Michelle is één van de artiesten van dit moment! Wat heeft ze al veel mijlpalen behaald. Denk aan haar interval act op het Eurovisie Songfestival, het voorprogramma van P!nk of bijvoorbeeld het zingen van het volkslied bij de winst in de Formule 1 van Max Verstappen in Zandvoort. De Vlaamse lezers zagen haar dan weer als deelneemster aan Liefde voor Muziek 2022. “In Nederland weten we al langer dat ze een onwijs getalenteerde meid is. Hopelijk ontdekt België haar nu ook”, zeiden Suzan & Freek destijds.

Concert Hyper

En dit voorjaar – op 20 en 21 mei – was er dus haar eigen concert Hyper in Rotterdam. Dit kun je nu op SBS6 en Kijk.nl kijken. Over dit concert zei Davina Michelle eerder: “Ik wil niet te veel weggeven maar verwacht veel verrassingen, persoonlijke verhalen, gastoptredens en vooral een hele dikke show! En Ahoy, ja, tuurlijk, een thuiswedstrijd. Dat maakt het wel echt extra leuk. Ik vind het zo vet, ik ben super hyped!”

Concert Davina Michelle op tv kijken

Wil jij Hyper – het concert van Davina Michelle in Rotterdam Ahoy – ook kijken? Dat kan op vrijdag 5 augustus om 21.35 uur op SBS6 (direct na I Want Your Song). Een klein uurtje later – om 22.29 uur – verschijnt de show ook op Kijk.nl. Vanuit Nederland kun je eenvoudig de video aanklikken op de website, vanuit België is het alleen mogelijk om te kijken als je een VPN Verbinding gebruikt die je eerst op Nederland zet.

Foto: © William Rutten

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

5 augustus 2022 /