WK atletiek kijken op tv bij Sporza: 15 tot 24 juli

Het wordt een drukke en spannende atletiekzomer met het (uitgestelde) WK in Oregon in juli, het EK tijdens de European Championships in München in augustus en uiteraard ook de Memorial Van Damme in september. Natuurlijk kun je dit volgen op Sporza. Zo kijk je van 15 tot 24 juli naar het WK Atletiek in Oregon.

En er staat in de sportzomer van 2022 nog veel meer op de agenda…

Atletiek

Atletiekfans kijken uit naar de prestaties van onder meer onze nationale trots Nafi Thiam, Noor Vidts en Bashir Abdi. Maar denk ook aan internationale toppers zoals het nieuwe sprintfenomeen Erriyon Knighton, hoogvlieger Armand Duplantis en hordelopers Karsten Warholm en Sydney McLaughlin. 

WK Atletiek kijken

Door het uurverschil (9 uur) zullen vooral de ochtendsessies in Oregon live op tv te zien zijn; die gaan bij ons immers in de vooravond door, of in het geval van de marathon met Abdi al in de namiddag. De avondsessies worden ‘s nachts gestreamd op sporza.be en bij medaillekansen voor Belgen ook op tv uitgezonden. Voor wie liever uitslaapt, volgt er vanaf 16 juli ‘s middags nog een samenvatting van de avondsessies. 

WK Atletiek op Sporza

De commentatoren van dienst zijn het vertrouwde duo Marc Willems en Kris Meertens. Bert Sterckx zorgt voor de interviews en neemt de radioverslaggeving voor zijn rekening. 

Foto: VRT

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

15 juli 2022 /