Sportjournalist Jonas Decleer nu sportanker bij VTM NIEUWS

Sportjournalist Jonas Decleer is het nieuwe VTM NIEUWS-sportanker. Hij loodst kijkers door de sportzomer. Hij maakt vandaag – dinsdag 21 juni – zijn debuut en zal om 13.00 uur voor het eerst het sportblok voor zijn rekening nemen.

Jonas Decleer

Jonas Decleer vertelt: “Ik zat als kind al graag op de eerste rij bij de grote sportmomenten. Sporters die een heel land doen meeleven met hun prestaties, ik vind dat van ‘t schoonste dat er is. Winst, verlies, pech, geluk,… Die pure emoties en onvoorspelbaarheid in sport, dat is heerlijk om te volgen. Ik kijk er naar uit om dat gevoel als sportanker tot bij onze kijkers en surfers te brengen! Deze zomer zal ik vooral het sportblok van VTM NIEUWS voor m’n rekening nemen, maar daarnaast blijf ik ook reportages maken in het veld voor de sportredactie van HLN en VTM. Ik kijk er echt naar uit om de huidige ploeg te versterken en aan dit spannende parcours te beginnen.”

Sportanker VTM NIEUWS

Jonas Decleer werkt sinds 2021 als sportjournalist op de sportredactie van HLN en VTM NIEUWS, daarvoor werkte de muziek- en sportliefhebber twaalf jaar bij Studio Brussel. Maar vanaf nu zien we Jonas Decleer dus bij VTM op tv als sportanker. Hij versterkt daarmee het huidige team met Maarten Breckx, Lies Vandenberghe, Jan Dewijngaert en Stijn Vlaeminck. Jonas Decleer presenteert vanmiddag (dinsdag 21 juni) om 13u00 zijn eerste sportblok en neemt ook in de toekomst op regelmatige basis het sportnieuws van 13u00 en 19u00 voor zijn rekening. Daarnaast zal hij ook reportages blijven maken in het veld. 

Sportzomer 2022

Jonas Decleer heeft samen met zijn sportcollega’s meteen een goed gevulde zomer voor de boeg. Zo staan de Tour de France, de voetbalcompetitie, Europees voetbal en het WK-atletiek alvast met stip genoteerd in de agenda’s van sportliefhebbers. Hier hebben we zelfs al een overzicht van de sport op tv zomer 2022 gemaakt. Want naast de genoemde evenementen staat er zelfs nog meer op de agenda.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

21 juni 2022 /