Lies Vandenberghe sportanker VTM Nieuws

Lies Vandenberghe wordt het nieuwe sportanker van VTM Nieuws. Ze heeft gisteren (vrijdag 27 maart 2020) afscheid genomen van haar job als nieuwslezeres bij Qmusic.

Afscheid Lies Vandenberghe

Qmusic-ochtendtrio Sam De Bruyn, Inge De Vogelaere en Wim Oosterlinck namen op indrukwekkende – en emotionele – wijze afscheid van Q-nieuwslezeres Lies Vandenberghe. Ze lieten haar enkele boodschappen horen van familie, vrienden en collega’s. Zo waren onder andere VTM NIEUWS-ankers Birgit Van Mol en haar man Maarten Breckx te horen.

 “Ik ga deze job hard missen. En jullie natuurlijk ook. De wekker wat minder”, lachte de presentatrice. “Dit vergeet ik nooit meer, het was een mooi hoofdstuk in mijn leven.”

Bij het horen van de vele boodschappen kon ze haar tranen niet meer bedwingen. “Wauw, bedankt. Ik wil jullie knuffelen, maar dat kan niet. Ik ga jullie heel hard missen. Dit ochtendteam zit zo diep in mijn hart. En ook bedankt aan de beste luisteraars. Bedankt voor alles.”

Sportanker net als haar man Maarten Breckx

Lies Vandenberghe is vanaf maandag 30 maart om 13.00 uur en 19.00 uur te zien als sportanker bij VTM Nieuws. Op het werk komt ze dan haar man Maarten Breckx tegen, want die is al werkzaam als sportanker bij VTM. Hij had dan ook een speciale boodschap voor haar. “Als ik het zelfs kan, kan jij het zeker. Zelfs honderd keer beter.” Het team bestaat naast Lies Vandenberghe en Maarten Breckx uit Jan Dewijngaert.

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep. Wist je dat we ook een speciale Streamz Facebook-groep hebben?

Wil jij VlaamsKijken steunen?
Ik ontvang een klein percentage van bestellingen bij de volgende webshops: Bol.com en Coolblue. Kost jouw niets extra's, maar het zorgt ervoor dat ik deze website verder kan ontwikkelen.

28 maart 2020 /