Lies Vandenberghe sportanker VTM Nieuws

Lies Vandenberghe wordt het nieuwe sportanker van VTM Nieuws. Ze heeft gisteren (vrijdag 27 maart 2020) afscheid genomen van haar job als nieuwslezeres bij Qmusic.

Afscheid Lies Vandenberghe

Qmusic-ochtendtrio Sam De Bruyn, Inge De Vogelaere en Wim Oosterlinck namen op indrukwekkende – en emotionele – wijze afscheid van Q-nieuwslezeres Lies Vandenberghe. Ze lieten haar enkele boodschappen horen van familie, vrienden en collega’s. Zo waren onder andere VTM NIEUWS-ankers Birgit Van Mol en haar man Maarten Breckx te horen.

 “Ik ga deze job hard missen. En jullie natuurlijk ook. De wekker wat minder”, lachte de presentatrice. “Dit vergeet ik nooit meer, het was een mooi hoofdstuk in mijn leven.”

Bij het horen van de vele boodschappen kon ze haar tranen niet meer bedwingen. “Wauw, bedankt. Ik wil jullie knuffelen, maar dat kan niet. Ik ga jullie heel hard missen. Dit ochtendteam zit zo diep in mijn hart. En ook bedankt aan de beste luisteraars. Bedankt voor alles.”

Sportanker net als haar man Maarten Breckx

Lies Vandenberghe is vanaf maandag 30 maart om 13.00 uur en 19.00 uur te zien als sportanker bij VTM Nieuws. Op het werk komt ze dan haar man Maarten Breckx tegen, want die is al werkzaam als sportanker bij VTM. Hij had dan ook een speciale boodschap voor haar. “Als ik het zelfs kan, kan jij het zeker. Zelfs honderd keer beter.” Het team bestaat naast Lies Vandenberghe en Maarten Breckx uit Jan Dewijngaert.

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

28 maart 2020 /