Kim Huybrechts en Dimitri Van Den Bergh in World Cup of Darts op VTM2

Kim Huybrechts en Dimitri Van Den Bergh verdedigen de Belgische driekleur in World Cup of Darts. De wedstrijden van Dancing Dimi en The Hurricane zijn te kijken op VTM2 vanaf donderdag 16 juni om 19.00 uur tot en met zondagavond. Zorgen deze darters uit België voor een stunt tijdens de World Cup of Darts? Ontdek er hier in ieder geval alles over.

World Cup of Darts live kijken op VTM2

Supporter Dimitri Van Den Bergh (Dancing Dimi) en Kim Huybrechts (The Hurricane, die commentaar gaf bij BV Darts 2021) naar een zege in dit landendart toernooi tijdens de live uitzendingen op VTM2. Rudy Lanssens, Matthias De Vlieger (die ook commentaar gaf bij het WK Counter-Strike), Erik Clarys en Brian Raman zijn de commentatoren van dienst, Rudy Lanssens en Erik Clarys reizen in de beginfase ook zelf naar Frankfurt voor live-interventies en interviews.

België in World Cup of Darts

De World Cup of Darts vindt dit jaar voor de twaalfde keer plaats. Dancing Dimi en The Hurricane komen samen uit voor België. Daarnaast nemen darters uit 31 andere landen deel aan deze wedstrijd. Gaan Kim Huybrechts en Dimitri Van den Bergh met de zege naar huis? Ze hebben in ieder geval iets recht te zetten. Vorig jaar ging het duo glansloos en onverwacht onderuit in de tweede ronde. Het was zelfs de eerste keer op tien deelnames dat Kim Huybrechts de kwartfinale niet haalde. Traditioneel zorgt het toernooi altijd voor heel wat verrassingen…

België vs Japan

In de eerste ronde van het toernooi, die op donderdag 16 juni en vrijdag 17 juni plaatsvindt, geldt één best-of-nine-legs dubbel. Dimi en Kim scherpen op vrijdag rond 23u00 de pijlen tegen Japan. Vanaf de tweede ronde tot en met de halve finale worden twee enkels gespeeld. In geval van een 1-1 stand, wordt een beslissende dubbel gespeeld. In de finale zijn er drie winstwedstrijden nodig, zodat er na de beide enkelspelen en het dubbelspel mogelijk nog één of twee enkelspelen volgen. 

Darten op VTM2 kijken

Dit is het speelschema van de World Cup of Darts 2022. Vanaf dit moment kun je de wedstrijden live kijken op VTM2.

  • Donderdag 16 juni: Ronde 1 vanaf 19u00 
  • Vrijdag 17 juni: Ronde 1, vanaf 19u00
  • Zaterdag 18 juni: Ronde 2, vanaf 13u en vanaf 19u00 
  • Zondag 19 juni: Kwartfinales vanaf 13u00, halve finales en finale vanaf 19u00 

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

15 juni 2022 /