Come Dance With Me finale: maak kennis met winnaar…

Drie duo’s namen het zaterdag 4 juni tegen elkaar op in de finale van Come Dance With Me? Wie wordt de winnaar van Come Dance With Me? Je leest het in dit bericht… Wat extra leuk is: ook Jacques Vermeire en zijn dochter Julie Vermeire namen plaats op het podium voor een dansje. Ontdek hier alles over de Come Dance With Me finale en maak kennis met de winnaar van de show.

Come Dance With Me finale

In het familieprogramma Come Dance With Me daagde de kinderen hun ouders uit om deel te nemen aan de waanzinnige danscompetitie en nu is het morgen tijd voor de grote finale. Nog drie duo’s geven het beste van zichzelf om zich te kronen tot winnaar van Come Dance With Me. Sou & Jaouad, Senne & Ilse en Ilvy & Jerry gooide afgelopen weken alles in de strijd, maar ook de afgelopen dagen waren bikkelhard voor al onze duo’s, ze wagen zich deze keer twee maal op het podium.

Winnaar Come Dance With Me

Het was een spannende, maar ook emotionele rollercoaster. Welke mama of papa heeft even veel talent als zijn of haar kind en wint de geldprijs van 25.000 euro? Wie wordt winnaar Come Dance With Me… Dat zijn Sou en haar vader Jaouad. “We hebben immens genoten. Dit is de kers op de taart”, aldus papa Jaouad. “Nu gaan we even rust nemen.”

Sou & Jaouad (winnaars Come Dance With Me)

Sou (11) & voetbalfreak Jaouad (39) – Oudsbergen. Jaouad: “Ik ben een huis-, tuin en keukendanser, dit was het perfecte moment om de passie van mijn dochter te ontdekken.”

Jaouad heeft een grote passie voor jeugdvoetbal, hij staat veel op het veld met zijn twee zonen maar de passie voor dans is aan hem voorbijgegaan. Dit is voor hem dan ook de ideale manier om meer tijd door te brengen met Sou en zo haar grote passie beter te leren kennen. Dat Sou streng zal zijn voor papa Jaouad staat vast, ze let op alle details. Jaouad gaat dan ook zijn best moeten doen om haar te kunnen volgen. Sou: “Ik wil echt heel graag winnen!”

Maak hieronder kennis met de andere deelnemers aan Come Dance With Me die in de finale stonden.

Senne & Ilse

Senne (12) & Executive assistent Brussels Airport Company Ilse (45) – Erps-Kwerps. Ilse: “Voor mij is het een hele eer om met Senne op het podium te mogen staan.”

Come Dance With Me deelnemers Senne en Ilse hebben een hele sterke band en houden van lachen. Ze kijken er beide enorm naar uit om deze uitdaging aan te gaan. Ilse is van nature redelijk voorzichtig en ziet Come Dance With Me als een once in a lifetime opportunity om veel tijd door te brengen met haar zoon. Ilse bewondert Senne voor zijn ‘zotte moves’. Zijn sterkte is popping en locking, een moeilijke stijl voor mama Ilse om tot een goed eind te brengen

Ilvy & Jerry

Ilvy (15) & havenarbeider Jerry (46) – Schoten. Deelneemster aan Come Dance With Me Ilvy vertelt: “Papa zijn sterkste punt is dat hij zijn eigen volledig gaat geven!”

Ilvy kan niet wachten om met haar papa te dansen, ze zijn twee handen op één buik en springen dan ook vol enthousiasme in dit nieuwe avontuur. Papa Jerry is Ilvy haar grootste fan en doet er alles aan om haar gelukkig te maken waaronder dus deelnemen aan een danscompetitie, maar ook taxi papa spelen naar workshops, shows & trainingen. Jerry werkt als havenarbeider, maar stort zich voor Ilvy met plezier op deze uitdaging. Ilvy kan duidelijk altijd rekenen op haar papa, hopelijk kan hij haar nu ook fier maken als één van de deelnemers aan Come Dance With Me.

Julie en Jacques Vermeire

En nog een leuk nieuwtje: een nieuw papa-dochter duo in de finale van Come Dance With Me! Jacques Vermeire haalt zijn beste dansbenen nog eens boven. Samen met zijn dochter Julie (die op dit moment te zien is in De Redders 2) en jurylid Jeny danst hij de pannen van het dak.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

4 juni 2022 /