Hebben Boer zkt Vrouw 2022 deelnemers relatie? Welke koppels zijn er?

Hebben de Boer zkt Vrouw 2022 deelnemers uit België een relatie overgehouden aan het programma? Zijn de koppels zeven maanden na de opnames nog steeds samen? We zien het vanavond – zondag 22 mei – in de slotaflevering van Boer zkt Vrouw 2022 op VTM. Dina Tersago brengt de vijf boeren voor het eerst samen in Damme tijdens de Boer zkt Vrouw reünie aflevering om 19.55 uur op VTM.

Wat we al kunnen verklappen: er zijn nog steeds koppels uit Boer zkt Vrouw 2022 die een relatie hebben… Lees snel verder en ontdek wie…

Boer zkt Vrouw reünie aflevering

Niet alleen de deelnemers aan Boer zkt Vrouw 2022 in België komen samen; ook hun vijf partners blikken terug op dit bijzondere avontuur. Zij brengen hun kant van het verhaal. Samen ontdekken ze hoe het – oorspronkelijk blinde – liefdesavontuur inmiddels is geëvolueerd. Want er gebeurde de afgelopen weken zeker wat bij de boeren… Maar welke koppels hebben er nu ook daadwerkelijk standgehouden?

Kim en Emi een koppel?

Tijdens de romantische trips werd er alvast gekust en geknuffeld, en 1 boer veranderde zelfs van vrouw: aardappelboer Kim volgde zijn verstand en vertrok met Ginny op romantisch weekend maar kon de weggestuurde Emi niet vergeten en koos bij terugkeer opnieuw voor haar. Nu is natuurlijk de vraag: zijn Kim en Emi een koppel; hebben ze een relatie na deze bijzondere start van hun liefdesavontuur?

Baal je dat dit de laatste aflevering was van Boer zoekt vrouw, speel dan het spel!

Terugblik Boer zkt Vrouw 2022

Er wordt ook teruggeblikt naar een paar andere markante gebeurtenissen: bij geitenboer Garry liep het een en ander mis met Barbara. Vanaf de eerste dag uitte hij openlijk zijn gevoelens voor haar maar al heel snel kwam Els in the picture. Barbara voelde dat Garry niet meer voor haar zou kiezen en vertrok. Voor Elien was de keuze van Lorenz niet evident want haar ouders hadden iemand anders in gedachten. In West-Vlaanderen was het voor Els best wel moeilijk om de introverte boer Cyriel te doorgronden en cowboy William koos vol overtuiging voor Amber.

Ontdek nog meer over de deelnemers aan Boer zkt Vrouw 2022 in het artikel over de oproepaflevering, die mei vorig jaar op tv was.

Koppels Boer zkt Vrouw 2022

Wie zijn de koppels van Boer zkt Vrouw 2022? Allereerst zie je de stand voor de reünie-aflevering. Toen had iedereen er alle vertrouwen in. Na de slotaflevering weten we dat drie van de vijf koppels nog een relatie hebben. Eén stel doet het langzaam aan en een andere deelnemer komt nog heel goed overeen met zijn keuze, maar ze zijn geen koppel meer. We hadden:

 • Kim Biets & Emi
 • Cyriel Capoen & Els
 • Elien Ceustermans & Lorenz
 • William Junior Dougan & Amber
 • Garry Sterckx & Els

Deze koppels van Boer zkt Vrouw 2022 zijn nog samen!

Nu ben jij natuurlijk nieuwsgierig naar welke koppels van Boer zkt Vrouw 2022 in België nog samen zijn. Dat zijn:

 • Kim Biets & Emi
 • Cyriel Capoen & Els
 • Elien Ceustermans & Lorenz
 • Garry Sterckx & Els (al doen ze het voorzichtig)
 • William Junior Dougan & Amber waren geen koppel, maar het contact is hervat.

Zo gaat het nu met de koppels uit Boer zkt Vrouw 2022:

De reünie aflevering werd opgenomen op 26 maart. Hoe het nu gaat met de koppels uit de Belgische Boer zoekt vrouw 2022:

 • Cyriel en Els: Els heeft alles achtergelaten in Vlaams-Brabant en is inmiddels ingetrokken bij Cyriel. Ze heeft in het verre Vleteren ook al een nieuwe job gevonden.
 • Elien en Lorenz zien elkaar dagelijks. Na zijn werk gaat Lorenz elke avond naar Lommel. Hij werkt de bouw van zijn huis in Retie verder af en als dat klaar is, bekijken ze welke volgende stap ze zullen zetten.
 • Kim en Emi: Emi heeft inmiddels ontslag genomen op haar werk in Aalst en verhuist op 1 juli naar de boerderij van Kim in Limburg. Grote liefde dus ook bij dit koppel.
 • Garry en Els zijn nog samen, spreken wekelijks af en kijken voorzichtig naar wat de toekomst brengt. De twee kinderen van Els zijn blij dat er opnieuw een man is in het leven van hun mama en hadden meteen een klik met Garry. En ook de familie van Garry is heel positief over Els. 
 • William en Amber: Amber had even tijd nodig om haar gevoelens te plaatsen, maar ondertussen is het contact met William hervat en gaat ze heel regelmatig langs op de ranch.

Laten we nog even ingaan op hoe de stellen vanaf de citytrip naar elkaar toe zijn geleefd.

Kim & Emi

Kim Biets koos uiteindelijk voor Emi. “Het was heel moeilijk en het is heel jammer dat ik pas achteraf besefte dat ik verliefd was op Emi”, geeft Kim toe. “Maar ik had het echt niet door en ik kan het helaas niet terugdraaien.” Tijdens de slotaflevering zegt hij:  “Ik heb de vrouw van mijn leven gevonden!”, klinkt het enthousiast bij Kim. “Het is heel raar dat het zo snel gaat en dat alles zo goed aanvoelt. We hebben nog nooit strubbelingen gehad en vullen elkaar zo goed aan. We zijn precies twee dezelfde, dat is echt zot!” Dina wil weten of er concrete plannen zijn en jawel, die zijn er: “Binnenkort ga ik bij Kim intrekken en gaan we samenwonen”, antwoordt een stralende Emi. 

Cyriel & Els

Na veel aarzelingen, opende Cyriel Capoen zijn hart tijdens de citytrip en met een kus de liefde voor Els bezegeld. “Ik ben heel gelukkig en blij met de afloop. Het is een einde dat ik niet durfde dromen”, glunderde Cyriel toen. Nu voegt hij daaraan toe dat hij ‘écht geluk heeft met Els’. “Ik ben blij en smoorverliefd. Het is goed”, voegt hij er nog op zijn eigen droge manier aan toe. En er volgt nog meer: binnen een paar weken verhuist Els en gaat ze bij Cyriel wonen. “Het is een gigantisch grote stap maar ik zie het helemaal zitten”, vertelt Els. 

Elien & Lorenz

Boerin Elien ondervond druk van haar ouders maar koos met haar hart voor Lorenz en het is nog steeds grote liefde tussen hen. “Ik ben heel verliefd, nooit gedacht, want ik ben iemand die heel moeilijk verliefd wordt. Maar vanaf het moment dat ik de keuze maakte tussen Dries en Lorenz, ben ik er ook volle bak voor gegaan”, aldus een zeer gelukkige Elien. Na de citytrip zei Elien Ceustermans al: “Ik ben heel blij dat we nu samen zijn. Ik hoop dat we dat kunnen volhouden en er iets moois van kunnen maken.”

William & Amber

Cowboy William Junior Dougan en Amber; het leek een heel mooi stel. Amber had vrij snel gevoelens voor William en deze blijken wederzijds te zijn na de citytrip. “Ik voel mij heel gelukkig op dit moment, zeker en vast. Ik ben benieuwd hoe dit in de toekomst zal evolueren”, vertelt William. Toch blijkt in de slotaflevering dat ze geen koppel meer zijn. “We komen nog wel heel goed overeen”, zegt William. Dina neemt hen even apart om hier wat dieper op in te gaan. “We hebben de maanden na de opnames nog veel afgesproken, maar dan voelde ik dat de verliefde gevoelens om de volgende stap te zetten er langs mijn kant net niet aanwezig waren. En dan moet je eerlijk zijn tegen elkaar”, zegt William.

Amber had wél gevoelens en neemt nu wat afstand van hem om zichzelf te beschermen. Maar spijt heeft ze zeker niet. “Ik heb William leren kennen, heb keiveel nieuwe mensen ontmoet en ook met Bapke en Valerie kom ik nog altijd goed overeen. Het zijn herinneringen voor het leven en het is één van mijn beste weken uit mijn leven geweest, dus dat pakken ze me niet meer af”, verklaart ze. Inmiddels hebben Amber en William het contact wel hervat en gaat Amber regelmatig langs op de ranch…

Garry & Els

In het programma bezegelden Garry Sterckx en Els hun liefde met een eerste kus in de geitenstal. Garry en Els hadden allebei een beetje gelijklopende verhalen waardoor beiden heel snel een klik hadden met elkaar. Na de opnames zijn ze nog een drietal maanden heel gelukkig geweest en gingen samen op vakantie. “Na onze vakantie ben ik een beetje gecrasht en in rouwverwerking gegaan”, legt Els uit. “Ons gevoel en onze gesprekken zitten nog steeds heel goed maar ik wil niets overhaasten want ik wil Garry niet opnieuw kwetsen.”

Garry neemt haar niets kwalijk. Hij begrijpt heel goed wat ze heeft meegemaakt en heeft er respect voor. “’t Is een beetje dubbel hoe ik hier nu zit”, zegt hij aan Dina. “Ik heb al veel met Els gebabbeld maar op dit ogenblik bescherm ik mezelf. Ik apprecieer Els heel erg en wat de toekomst brengt, zullen we wel zien.” Nu blijkt dat de twee wel dichter naar elkaar zijn gegroeid. Ze spreken wekelijks af en kijken voorzichtig naar de toekomst. De twee kinderen van Els zijn blij dat er opnieuw een man is in het leven van hun mama en hadden meteen een klik met Garry. En ook de familie van Garry is heel positief over Els. 

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

22 mei 2022 /