Britt Dekker presenteert spelshow Voor het blok

Britt Dekker presenteert de spelshow Voor het blok op NPO Zapp. Inmiddels is de quiz toe aan het derde seizoen. Twee bekende Nederlanders nemen het samen met twee kinderen op tegen een ander team van twee bekende Nederlanders en twee kids. In de eerste aflevering zijn dat Roy Meyer en Chatilla van Grinsven tegen Dylan Haegens en Teun Peters. Voor het blok is te kijken vanaf zaterdag 19 maart om 18.35 uur op NPO Zapp.

Voor het blok

Britt Dekker is de presentatrice van het AVROTROS programma Voor het blok. De twee teams staan op een richel, voor een muur van blokken. De blokken in die muur willen maar één ding: iedereen de afgrond in duwen! Alleen met kennis, snelheid én lenigheid kan je de muur verslaan. Welk team weet zoveel mogelijk vragen juist te beantwoorden én beschikt er over snelle reflexen, een goede balans en houdt stand? Wist je dat dit spel alweer toe is aan het derde seizoen?

Britt Dekker is op dit moment ook op tv te zien in Wie van de 3.

Seizoen 3

In de eerste aflevering van Voor het blok seizoen 3 gaan judoka Roy Meyer en basketbalster Chatilla van Grinsven samen met goede vrienden Benjamin (11) en Victor (11) de strijd aan met YouTubers Dylan Haegens en Teun Peters met beste vriendinnen Isa (11) en Lieve (11).

Deelnemers Voor het blok

Heb je geen idee wie die bekende deelnemers zijn, dan zetten we op een rijtje waar je ze van kent.

  • Judoka Roy Meyer zag je recent bijvoorbeeld in Special Forces VIPS.
  • Basketbalster Chatilla van Grinsven deed mee aan diverse programma’s, maar recent zag je haar in The Big Balance.
  • Dylan Haegens heeft volgens mij geen introductie nodig; deze YouTuber is razend populair bij kinderen. Hij heeft inmiddels zijn eigen film, stripboek en nog veel meer.
  • Teun Peters behoort tot het team van Dylan Haegens; hij is cameraman en acteur.

Foto: Olivier Thijssen

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

17 maart 2022 /