Café De Mol mét Dennis Xhaët én de De Mol kandidaten

Het tiende seizoen van De Mol komt er razend snel aan! Vanaf zondag 20 maart kun je iedere week genieten van een spectaculaire aflevering op Play4. Een week eerder – op 13 maart – gaf de zender de aftrap met een speciale aflevering van Café De Mol. In deze uitzending zijn de kandidaten van De Mol seizoen 10 aan de kijker voorgesteld.

Kandidaten De Mol seizoen 10

De kandidaten aan De Mol seizoen 10 bleven tot de uitzending van Café De Mol een goed bewaard geheim. We hadden werkelijk nog geen idee. Inmiddels weten we alles over de Kandidaten van De Mol seizoen 10. Dit delen we in een speciaal artikel op VlaamsKijken in aanloop naar zondag 20 maart. Wil je dit niet missen, kom dan bij onze Facebook-groep en volg ons op Instagram. Daar zetten we alle kandidaten sowieso apart in het zonnetje.

De Mol kijken (in Nederland)

De Mol is vanaf 13 maart terug op tv. Dan wordt gestart met een aflevering van Café De Mol waarin de kandidaten worden voorgesteld. Het tiende seizoen De Mol start vervolgens op zondag 20 maart. Vanuit België kun je De Mol kijken op Play4 en GoPlay.

De Mol kijken op NPO Start

In Nederland wordt de show aangeboden via NPO Start. Slimme zet, omdat Wie Is De Mol natuurlijk ook een succes is. De eerste aflevering is op zondag 20 maart te kijken op GoPlay (dat zou via Nederland mogelijk moeten zijn, maar anders lukt dit altijd via een VPN Verbinding die je op België kunt zetten). En een dagje later – vanaf maandag 21 maart – volgen dan ook wekelijks de afleveringen op NPO Start. NPO Start zet de nieuwe aflevering steeds om 20.00 uur online. Of Café De Mol hier wordt aangeboden, durf ik niet te zeggen. Maar ook dit werkt in ieder geval via GoPlay (evt. met VPN). Kortom: alle kans om de deelnemers van De Mol 2022 ook in Nederland beter te leren kennen.

Café De Mol met Dennis Xhaët

Meteen na elke aflevering van De Mol kunnen de fans van het eerste uur terecht in Café De Mol om samen met bekende en onbekende diehard-mol-vangers op zoek te gaan naar tips en tricks om de mol te ontmaskeren. Om deze toch wel soort van nationale competitieslag in goede banen te leiden doet Café De Mol beroep op Play Sports- host en ex-basketter/NBA-specialist Dennis Xhaët.

Live-uitzending

Wat power forward zal goed van pas komen, want hij gaat met het Café meteen helemaal LIVE. De opnames van Café De Mol vinden plaats in De Koninck Stadsbrouwerij in Antwerpen. De place to be dus om elke zondagavond een glimp op te vangen van de afvallers en om samen met vrienden en familie te klinken op wankele theorieën en gewiekste ontdekkingen. De finale van De Mol is live te beleven op zondag 8 mei in Paleis 12.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

13 maart 2022 /