The Masked Singer België 2022: Edelhert, Papegaai en Robot

Niemand kan om het tweede seizoen van The Masked Singer in België heen. Inmiddels zijn zelfs de eerste deelnemers aan The Masked Singer 2 in Vlaanderen al gepresenteerd, dat zijn Edelhert, Papegaai en Robot. Of beter gezegd: Robots. Die zijn namelijk met zijn twee.

Op de hoogte blijven van wanneer The Masked Singer terug te kijken is in Vlaanderen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, volg ons op Instagram en kom bij onze Facebook-groep om alvast te kletsen over dit programma.

The Masked Singer seizoen twee

Het startschot is gegeven, The Masked Singer keert binnenkort terug met nóg meer mysterie, spektakel en verrassingen. En het raden naar welke bekende gezichten er achter de maskers schuilen start… nu. Zonet kwam de aftelklok op themaskedsinger.be immers op nul te staan. Het moment waarop iedereen via de drie mysterieuze symbolen kon binnentreden in drie magische virtuele werelden. De werelden van Edelhert, Papegaai en Robot (uhm Robots), die mee gaan doen aan het tweede seizoen van The Masked Singer België. Deze figuren nemen je mee in hun adembenemende 3D-wereld.

Edelhert

De wereld van Edelhert is statig, chique en vol grandeur. Zelf straalt hij één en al kracht en zelfzekerheid uit. Edelhert is classy en heeft al wat meegemaakt. Hij laat zich niet makkelijk uit zijn lood slaan en heeft graag de touwtjes in handen.

Papegaai

De wereld van Papegaai is over the top, disco én fiesta! In zijn beachbar schijnt altijd de zon en is elke dag funky en groovy. Papegaai ziet het leven door een roze (disco) bril en is altijd in voor een goed feestje. Hij is een echte entertainer en sfeermaker. Het woord ‘saai’ staat niet in zijn woordenboek. 

Robot

Robot leeft in een wereld van metaal. Met zijn kleurrijke speelsheid licht hij zijn grauwe omgeving helemaal op. Robot verveelt zich geen moment in zijn apocalyptische setting waarin hij oneindig blijft meedraaien. Hij heeft ook een huisdiertje.

Robots

Maar de oplettende kijker had het misschien wel al gezet. Was die robot nu blauw of geel? Nee, sterker nog: ze zijn met zijn twee. De robots zijn het eerste duo dat samen op het podium staat. “Biep biep. Ik ben Robot. Prettige kennismaking. Biep biep”, spreken de Robots voor het eerst. “The Masked Singer, dat zegt een Robot niets. Wat is dit voor rare wereld waar ik in terechtgekomen ben? Onder dit masker zitten alleen maar draadjes. Of ik geprogrammeerd ben om te zingen? Dat zal ik moeten uitproberen. Dat wordt een interessant experiment. Een testritje is altijd handig om te zien of alles op de juiste plek zit. Maar een paar losse vijzen zijn geen ramp. Dat kan alleen maar helpen om makkelijker los te komen. Tijd om te bewijzen dat ik gemaakt ben voor het podium!”

Themaskedsinger.be

Meer weten of het zelf ontdekken? Stap via themaskedsinger.be binnen in de werelden van Edelhert, Papegaai en Robot en maak exclusief kennis met de eerste lichting Masked Singers. Met de bekendmaking van de eerste drie figuren, kan het raden alvast beginnen.

Bekende deelnemers The Masked Singer

Welke bekende gezichten schuilen er achter de maskers? Wie zijn Edelhert, Papegaai en Robot echt? The game is on! Het langverwachte nieuwe seizoen van The Masked Singer: binnenkort bij VTM. Natuurlijk houden we jullie op de hoogte via onze nieuwsbrief, Instagram en Facebook-groep.

Foto: VTM

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

22 december 2021 /