Tweede seizoen The Masked Singer in België | kijkers Lisa verrast

Het tweede seizoen van The Masked Singer in België komt eraan! De kijkers in Vlaanderen werden vanavond – maandag 20 december – verrast met een complete take-over. Alle VTM-zenders, social media, radio- en nieuwskanalen van DPG Media gingen zo net op zwart. Ze werden gehackt door een duister figuur met de woorden: The game is on!

Op de hoogte blijven van wanneer The Masked Singer terug te kijken is in Vlaanderen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, volg ons op Instagram en kom bij onze Facebook-groep om alvast te kletsen over dit programma.

The Masked Singer is terug!

Wat een verrassing! Natuurlijk kon een tweede seizoen van The Masked Singer niet uitblijven na het succes van het eerste seizoen. Koningin Sandra Kim won het eerste seizoen. Maar met deze hack van het scherm, is definitief het startschot gegeven. Het kan dus niet meer lang duren voor we kunnen kijken naar het tweede seizoen van The Masked Singer in België. En het belooft dit seizoen met nog meer mysterie, spektakel en verrassingen gepaard te gaan.

Gehackt?

Een verrassing voor de kijkers van Lisa vanavond. Opeens ging het beeld naar zwart. Midden in de aflevering nog wel liefst… En toen kwam er een donkere ‘don’t talk to me’ figuur in beeld. Hij onderbrak de telenovelle plotseling. Tegelijk gebeurde dit ook bij de radiozenders Qmusic, Joe en Willy en dook de figuur ook op op HLN.be, demorgen.be en op alle online kanalen van VTM.

Tweede seizoen The Masked Singer België

Een takeover die het nieuwe seizoen van The Masked Singer aankondigt, dat binnenkort van start gaat bij VTM. De kijkers en lezers zagen enkele vreemde symbolen en de website themaskedsinger.be. Op de site zie je een klok die aftelt naar woensdagavond 18u50… Wat heeft dit allemaal te betekenen? Wat staat er op dat moment te gebeuren?

Update: woensdag 22 december 18.50 uur > de eerste drie deelnemers zijn gemaakt. Maak kennis met het Edelhert, de Papegaai en de Robot uit het tweede seizoen van The Masked Singer België. The game is on, het raden kan beginnen.

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep. Wist je dat we ook een speciale Streamz Facebook-groep hebben?

VlaamsKijken steunen?
Ik ontvang een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (zodat je ook tv over de grens kunt kijken), Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels).

20 december 2021 /