Tweede seizoen The Masked Singer in België | kijkers Lisa verrast

Het tweede seizoen van The Masked Singer in België komt eraan! De kijkers in Vlaanderen werden vanavond – maandag 20 december – verrast met een complete take-over. Alle VTM-zenders, social media, radio- en nieuwskanalen van DPG Media gingen zo net op zwart. Ze werden gehackt door een duister figuur met de woorden: The game is on!

Op de hoogte blijven van wanneer The Masked Singer terug te kijken is in Vlaanderen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, volg ons op Instagram en kom bij onze Facebook-groep om alvast te kletsen over dit programma.

The Masked Singer is terug!

Wat een verrassing! Natuurlijk kon een tweede seizoen van The Masked Singer niet uitblijven na het succes van het eerste seizoen. Koningin Sandra Kim won het eerste seizoen. Maar met deze hack van het scherm, is definitief het startschot gegeven. Het kan dus niet meer lang duren voor we kunnen kijken naar het tweede seizoen van The Masked Singer in België. En het belooft dit seizoen met nog meer mysterie, spektakel en verrassingen gepaard te gaan.

Gehackt?

Een verrassing voor de kijkers van Lisa vanavond. Opeens ging het beeld naar zwart. Midden in de aflevering nog wel liefst… En toen kwam er een donkere ‘don’t talk to me’ figuur in beeld. Hij onderbrak de telenovelle plotseling. Tegelijk gebeurde dit ook bij de radiozenders Qmusic, Joe en Willy en dook de figuur ook op op HLN.be, demorgen.be en op alle online kanalen van VTM.

Tweede seizoen The Masked Singer België

Een takeover die het nieuwe seizoen van The Masked Singer aankondigt, dat binnenkort van start gaat bij VTM. De kijkers en lezers zagen enkele vreemde symbolen en de website themaskedsinger.be. Op de site zie je een klok die aftelt naar woensdagavond 18u50… Wat heeft dit allemaal te betekenen? Wat staat er op dat moment te gebeuren?

Update: woensdag 22 december 18.50 uur > de eerste drie deelnemers zijn gemaakt. Maak kennis met het Edelhert, de Papegaai en de Robot uit het tweede seizoen van The Masked Singer België. The game is on, het raden kan beginnen.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

20 december 2021 /