Ewout Genemans: van grotere billen in Turkije tot CSI in Rotterdam

Ewout Genemans duikt voor zijn nieuwe programma Ewout iedere maandag in een nieuw, actueel en interessant thema. Zo gaat hij ‘Naar Turkije voor grotere billen’. En staat hij ‘Achter het lint bij CSI Rotterdam’. Te kijken vanaf maandag 11 oktober om 20.30 uur bij RTL5. Hier ontdek je meer over Ewout.

Ewout: Naar Turkije voor grotere billen

Iedere aflevering heeft zijn eigen titel en onderwerp. Zo ontdekt Ewout in ‘Naar Turkije voor grotere billen’ dat veel jonge meiden onder druk van sociale media beauty ingrepen ondergaan in het buitenland. Hier kleven grote risico’s aan. Sterker nog: het kan zelfs flink mis gaan. Ewout Genemans spreekt dan ook met de moeder van een slachtoffer. Hij reist met de 19-jarige Dania mee naar Turkije voor een Brazilian Buttlift bilvergroting.

Vind je dit interessant, kijk dan ook naar #eerlijkefoto, Het goddelijke lichaam en Moordtieten.

Ewout: Achter het lint bij CSI Rotterdam.

In Rotterdam krijgt Ewout Genemans exclusief de kans om samen met het forensisch team moordzaken te onderzoeken op plaats delict. Hij loopy mee met het forensisch onderzoeksteam wanneer zij een lichaam onderzoeken op plaats delict. De havenstad telt jaarlijks de meeste moorden en nooit eerder liet het team camera’s toe. De programmamaker krijgt exclusief de kans om mee te lopen en te zien hoe belangrijk hun werk is.

Leven in de gevangenis op Bonaire

Wat je verder kunt verwachten? Aflevering twee van Ewout gaat over Leven in de gevangenis op Bonaire. Hier zitten veel zware criminelen in de bajes. Verder ontdekt de presentator de schaduwzijde van het paradijselijke eiland Curaçao als hij een week meeloopt met de politie daar en gaat hij intern bij een jeugdgevangenis in Nederland waar hij ziet hoe jong crimineel Nederland

Ewout Genemans

In de jeugdgevangenis ziet hij dat jeugdcriminaliteit niet ongevaarlijk is. Ewout Genemans vertelt: “Ik duik iedere week in een wereld die voor veel mensen onbekend is, maar ook belangrijk is om te laten zien. Zo ontdek ik dat de bilvergroting in Turkije steeds populairder wordt onder jonge meiden en dat het risicovol kan zijn. Verder was het uniek dat we het forensisch onderzoekteam in Rotterdam konden filmen tijdens hun werk. Ik vond het bijzonder om te zien wat er allemaal komt kijken bij het onderzoeken van een plaats delict. Ook leer ik meer over drugs- en jeugdcriminaliteit en dat dit jaarlijks veel jonge dodelijke slachtoffers eist.”

Unieke plekken

Ewout Genemans komt met zijn camera vaker op plekken, die anders voor de kijker verborgen blijven. Zo kun je op dit moment op Videoland kijken naar De Jeugdkliniek: Als Niets Meer Werkt. En er start op dinsdag 12 oktober een nieuwe reeks van zijn programma, waarbij hij met agenten op pad gaat. Na succesvolle seizoenen in Amsterdam en Eindhoven, volgt hij nu het politiekorps in Den Haag voor Bureau Hofstad. Zijn programma’s worden geproduceerd door No Pictures Please.

Foto: William Rutten

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

10 oktober 2021 /