Studio 100 programma’s en films nu ook op Streamz te kijken

K3, Plop, Maya De Bij, Bumba, Mega Mindy en Samson & Gert zijn nu ook te kijken via Streamz. In totaal worden er meer dan duizend afleveringen, films en shows van Studio 100 aan de Kidszone op Streamz toegevoegd. Daar vind je al series als Paw Patrolen Dora The Explorer.

Studio 100 op Streamz

“We geloven bij Streamz in sterke partnerships. Voor onze internationale kidscontent werken we al nauw samen met Viacom en Dreamworks. We zijn blij dat we vandaag ook de helden van hier kunnen toevoegen dankzij een ruime samenwerking met Proximus, Studio 100, Ketnet en VTM. We hebben de afgelopen maanden gemerkt dat kinderen hun weg goed vinden naar de Kidszone en we zijn er dan ook van overtuigd dat ze ook Studio 100-programma’s graag zullen verwelkomen”, aldus Peter Vindevogel, CEO Streamz.

Ook voor de ouderen is er veel op Streamz te vinden; klik op de volgende link voor het aanbod van Streamz.

Vraag naar kinder- en jeugdprogramma’s groeit

Het feit dat het aanbod met meer dan duizend afleveringen, films en shows van Studio 100 is toegevoegd, is een bewuste keuze. De vraag naar kinder- en jeugdprogramma’s groeit, zo blijkt uit het kijkgedrag van gezinnen met een Streamz-abonnement. Maar liefst de helft van de Streamz-abonnees selecteert regelmatig een titel uit de Kids-catalogus van het streamingplatform.

Kidszone Streamz

In de aparte Kidszone van Streamz kunnen kinderen veilig naar kinderreeksen kijken. Ze vinden er een uitgebreide selectie van bekende titels en gezichten als Dora The Explorer, Blaze en de Monsterwielen, Kung Fu Panda, Madagascar, Peppa Pig en Paw Patrol. Ook voor tieners zitten er series op maat in het aanbod, met onder andere reeksen zoals D5R, wtFOCK en amie’s Job Hunt.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

18 september 2021 /