Alex Agnew Be Careful What You Wish For kijken op Play4

De show Be Careful What You Wish For van Alex Agnew – is vanaf vanavond (woensdag 1 juni) in drie delen te kijken op Play4. Het eerste gedeelte zie je om 21.30 uur na Junior Bake Off. Het genderdebat, feminisme, #metoo, neuspeuteren, Tarzan, Zwerkbal – in deze show neemt Alex Agnew het allemaal op de korrel.

Alex Agnew

Al sinds 2001 brengt Alex Agnew zijn comedyshow naar het grote publiek, met tal van uitverkochte shows in het Sportpaleis als absolute hoogtepunt. En net voor de coronapandemie deed hij het nieuw met Be Careful What You Wish For, de show die dankzij Play4 nu nogmaals tot in de Vlaamse huiskamer geraakt. Eerder werd deze al uitgezonden in september 2021. Eerder kon je op tv ook al kijken naar andere shows van Alex Agnew, zoals The Legend Ends.

Be Careful What You Wish For

Het genderdebat, feminisme, #metoo, neuspeuteren, Tarzan, Zwerkbal… Het zijn slechts kernwoorden die aantonen waarom er zoveel conflict is op de wereld. Artiesten moet die bullshit doorprikken. Maar er is tegenwoordig zoveel bullshit, dat je soms het gevoel krijgt dat je erin verdrinkt. Artiesten zijn precies de stem van de rede geworden. En dat is erg, want ze zouden niet zo belangrijk mogen zijn als we zijn. Monumenten worden afgebroken om systemen omver te werpen, maar diezelfde stenen kunnen worden gebruikt om opnieuw op te bouwen. Artiesten moeten wakker schudden en spiegelen. Daar gaat Be Careful What You Wish For van Alex Agnew over.

Show Alex Agnew kijken

Deze show van Alex Agnew wordt in drie delen uitgezonden bij Play4. De afleveringen staan nu al op GoPlay. Heb je geen zin om ‘m in drie weken te kijken, dan kun je er ook voor kiezen om de dvd aan te schaffen. Dat is ook een ideale manier om te kijken vanuit Nederland. De video’s op GoPlay zijn namelijk ‘niet beschikbaar in het buitenland’. Nu kun je dit wel omzeilen door gebruik te maken van een VPN Verbinding die je vervolgens op België zet.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

12 september 2021 /