The Legend Ends van Alex Agnew kijken op tv

Je kunt vanavond – dinsdag 11 mei – om 20.35 uur kijken naar de voorstelling The Legend Ends van Alex Agnew kijken. Deze show uit 2013 was de laatste, voordat hij een tijdje van het podium stapte als cabaretier.

The Legend Ends

The Legends Ends is de afscheidsshow van Alex Agnew. De vraag die na afloop bij het publiek heerste was vooral ‘keert hij ooit nog terug als comedian?’ De show die live werd opgenomen in het Sportpaleis is de plek waar de cabaretier in zijn gekende rock-’n-roll comedy stijl nog één keer zijn mening ventileert over het Big Brother gevoel dat ons omringt. De overheid die de hele tijd maar uitmaakt wat goed of slecht is voor ons, de goegemeente die meent mensen te mogen maken of kraken, mediawatchers die ons bepaalde richtingen uitsturen. Over de gestoorde sociale controle die vreemd genoeg samengaat met een vorm van apathie. Wij zijn niet langer generatie x, maar generatie niks.

Alex Agnew

Uiteindelijk kondigde Alex Agnew eind 2015 aan dat hij terug de planken op zou gaan. De shows Unfinished Business en Be careful what your wish for volgend hierop. Daarnaast heeft hij een succesvolle podcast en zien we ‘m regelmatig in tv-programma’s, zoals hier in Later als ik groot ben. Daarin vertelt Alex Agnew over zijn schooltijd.

Streamz

Verschillende shows van deze comedian zijn verkrijgbaar bij bijvoorbeeld Bol.com en Amazon. Daarnaast kun je ze ook allemaal kijken via Streamz (in België).

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

11 mei 2021 /