The Legend Ends van Alex Agnew kijken op tv

Je kunt vanavond – dinsdag 11 mei – om 20.35 uur kijken naar de voorstelling The Legend Ends van Alex Agnew kijken. Deze show uit 2013 was de laatste, voordat hij een tijdje van het podium stapte als cabaretier.

The Legend Ends

The Legends Ends is de afscheidsshow van Alex Agnew. De vraag die na afloop bij het publiek heerste was vooral ‘keert hij ooit nog terug als comedian?’ De show die live werd opgenomen in het Sportpaleis is de plek waar de cabaretier in zijn gekende rock-’n-roll comedy stijl nog één keer zijn mening ventileert over het Big Brother gevoel dat ons omringt. De overheid die de hele tijd maar uitmaakt wat goed of slecht is voor ons, de goegemeente die meent mensen te mogen maken of kraken, mediawatchers die ons bepaalde richtingen uitsturen. Over de gestoorde sociale controle die vreemd genoeg samengaat met een vorm van apathie. Wij zijn niet langer generatie x, maar generatie niks.

Op VlaamsKijken delen we tv, serie en filmtips uit Vlaanderen én Nederland. Niet jouw ding? Ontdek meer streamtips dankzij Guidinc.

Alex Agnew

Uiteindelijk kondigde Alex Agnew eind 2015 aan dat hij terug de planken op zou gaan. De shows Unfinished Business en Be careful what your wish for volgend hierop. Daarnaast heeft hij een succesvolle podcast en zien we ‘m regelmatig in tv-programma’s, zoals hier in Later als ik groot ben. Daarin vertelt Alex Agnew over zijn schooltijd.

Streamz

Verschillende shows van deze comedian zijn verkrijgbaar bij bijvoorbeeld Bol.com en Amazon. Daarnaast kun je ze ook allemaal kijken via Streamz (in België).

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep. Wist je dat we ook een speciale Streamz Facebook-groep hebben?

VlaamsKijken steunen?
Ik ontvang een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (zodat je ook tv over de grens kunt kijken), Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels).

11 mei 2021 /