Vierde seizoen Rooijakkers Over De Vloer met openhartige verhalen

Het vierde seizoen van Rooijakkers Over De Vloer bevat ontzettend veel persoonlijke en openhartige verhalen. Art Rooijakkers bezoekt gasten als Kim Kötter en Jaap Reesema, Marlijn Weerdenburg, Jan de Hoop en Willeke Alberti. Het programma is een productie van TIN CAN en te kijken vanaf 2 september, iedere donderdag om 21.30 uur bij RTL 4 (na Expeditie Robinson).

Op VlaamsKijken delen we tv, serie en filmtips uit Vlaanderen én Nederland. Niet jouw ding? Ontdek meer kijktips op Guidinc.

Vierde seizoen Rooijakkers Over De Vloer

Bekende gasten openen weer hun deuren voor Art Rooijakkers (die we recent nog op tv zagen in het zeer succesvolle B&B Vol Liefde) in het nieuwe seizoen van Rooijakkers Over De Vloer. Het vierde seizoen staat garant voor persoonlijke en openhartige verhalen. Marlijn Weerdenburg deelt in de tweede aflevering voor het eerst uitgebreid haar verhaal over het heftige jaar waarin ze haar moeder verloor en twee weken later zelf voor de tweede keer moeder werd. En we zien in de eerste aflevering een andere kant van de altijd goedlachse Kim Kötter, die breekt als ze vertelt over haar pestverleden. Recent heeft ze – met Eddy van der Ley – een boek geschreven over haar leven; Niet het mooiste meisje van de klas.

Art Rooijakkers

Art Rooijakkers vertelt: “Ik heb dit nieuwe seizoen Rooijakkers Over De Vloer met plezier gemaakt. Het is een heel persoonlijk en voor mij bij vlagen ook herkenbaar seizoen geworden. Kim Kötter raakt me als ze vertelt welk effect pesten op haar leven heeft gehad. Jan de Hoop verrast mij door zijn kwetsbaarheid als hij vertelt over zijn worsteling om uit de kast te komen. Ook krijg ik een exclusief kijkje bij de repetities van de musical Diana & Zonen waarin Marlijn Weerdenburg de hoofdrol speelt. En Willeke Alberti vertelt over hoe heftig zij de coronatijd heeft ervaren. Ik tref haar ook in de meest gelukkige rol, die van oma: pannenkoeken bakken met de kleinkinderen.”

Jaap Reesema is in België (en via VTM GO) op dit moment te zien in het programma Regi Academy.

Foto: RTL

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep. Wist je dat we ook een speciale Streamz Facebook-groep hebben?

VlaamsKijken steunen?
Ik ontvang een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland, Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels).

2 september 2021 /