Jubileum week Iedereen beroemd | start seizoen 10

Iedereen beroemd trapt het 10e seizoen af met een jubileum week. Wat je kunt verwachten? De populairste rubrieken krijgen nieuwe afleveringen. Met onder andere De winkelkarquiz, Lidewij Nuitten in Mijn straat en De coach. De jubileumweek van Iedereen Beroemd is vanaf vanavond – maandag 30 augustus – om 19.40 uur op Eén te kijken.

Seizoen 10 Iedereen Beroemd

Iedereen beroemd viert feest, want dit najaar gaat het tiende seizoen van het populaire dagelijkse magazine vol verrassende rubrieken op antenne. En dat laat Iedereen beroemd niet zomaar voorbijgaan: het nieuwe seizoen wordt feestelijk ingeleid door een jubileumweek (vanaf 30 augustus) waarin enkele van de meest opvallende en memorabele rubrieken van de voorbije negen jaar voor de gelegenheid een nieuwe aflevering krijgen.

Arnout Hauben en Lidewij Nuitten

Zo probeert De coach eindelijk echt iederéén beroemd te maken, slaat Arnout Hauben nog eens een praatje in ‘De lift, en trekt Lidewij Nuitten opnieuw door Mijn straat. Ook de legendarische rubrieken De krantenkippen, Elke week dezelfde scène uit Thuis en De winkelkarquiz keren eenmalig terug.

Iedereen Beroemd-rubrieken

Dit zijn alle rubrieken die speciaal voor de eerste week opnieuw worden gemaakt:

 • De week opent met een Rode draad, de actuarubriek van zes jaar geleden waarbij een rode telefoon op een publieke plek rinkelt en Iedereen beroemd een gesprek aangaat met diegene die antwoordt. Op maandag 30 augustus zal de rode telefoon opnieuw bellen en zullen er op het tafeltje ook feestelijk cupcakes klaar staan voor de ontvanger.
 • De winkelkarquiz is ook terug voor de gelegenheid. Drie dagen lang vat Iedereen beroemd post in de Lidl van Lokeren en mogen mensen racen met hun kar.
 • De speeddate was de eerste van een hele reeks aan originele datingrubrieken binnen Iedereen beroemd. In ‘De speeddate’ worden twee vrijgezellen gekoppeld tijdens een rollercoasterrit.
 • De coach keert terug omdat hij beseft dat “iedereen” nog steeds niet beroemd is… en dus de onbekende Vlaming zijn hulp, motivatie en aanmoedigingen kan gebruiken.
 • Mijn straat: Lidewij Nuitten trekt zes jaar na datum nog eens met camera door haar straat. Ze gaat langs bij oude bekenden en maakt kennis met nieuwe bewoners.
 • Philippe Geubels keert vier jaar na datum nog eens terug naar De adviescommissie die hem steeds goede raad gaf. Philippe is geen haar veranderd, de kinderen van toen natuurlijk wel.
 • Gleb en zijn maten van De kleuterklas zijn nog eens van de partij.
 • Maar dat is niet naar de zin van De krantenkippen, want zij zijn eigenlijk kwaad dat ze in Iedereen beroemd ooit vervangen werden door de bende kleuters van de crèche, én van sociale media gegooid werden. Ze besluiten dan maar een eigen kippenplatform op te richten: TokTok.
 • Siska Schoeters gaat nog eens carpoolen, gewapend met Koekskes & boekskes, gezellige roddels en veel koffie.
 • De achterbank: in het eerste seizoen van Iedereen beroemd volgden we Jack en Julius. Wekelijks gaven de twee jonge broers de kijkers een inzicht in hun leefwereld vanop de achterbank van hun mama’s auto. Negen jaar later zijn ze pubers en zijn hun denkwijze en prioriteiten wel wat veranderd…
 • De scherpslijperKurt Van Eeghem komt terug uit pensioen om een taalverwarring uit te leggen: jubileum versus jubeleum.
 • Wouter Deboot springt op zijn fiets en trekt door eigen land. Negen jaar geleden was hij De fietser voor Iedereen beroemd en reed hij van De Panne naar Kessenich. Hij zoekt een paar oude bekenden op die toen indruk maakten en komt ook iemand tegen die hij nog op zijn tocht naar het Noorderlicht ontmoette.
 • Ook de legendarische rubriek Elke week dezelfde scène uit Thuis is van de partij, want Marianne en Rosa maken ruzie over het feit dat écht niet iedereen beroemd moet zijn.
 • De Op kot’ters uit Leuven nemen afscheid van Iedereen beroemd door een Tableau vivant te maken: hun eigen interpretatie van een bekend doek.
 • Tine Troch trekt er ook nog eens op uit met haar Platenspeler en zoekt een oude bekende op: Marlies. Tine ging vroeger al eens langs bij het meisje en haar zusje, die toen heel Vlaanderen ontroerden met hun sterke band. Marlies zat in een speciale school omdat ze niet goed kon zien. Haar zusje Jacobien miste haar enorm en vroeg daarom bij Tine een plaatje aan van Marble sounds. Hoe gaat het intussen met hen?
 • Jos & Jacqueline ontvingen zes jaar geleden wekelijks een bekende persoon op hun sofa voor een koffie, stukje taart en babbel. Etienne Vermeersch, Peter Van de Veire, Pat Krimson, Frans Bauer, Piet Huysentruyt … Zowat half Vlaanderen (en een beetje Nederland) passeerde bij de sympathieke oudjes. Behalve Pascal Braeckman. Dit gemis wordt in de jubileumweek van de kaart geveegd.
 • Arnout Hauben stapt nog eens De lift binnen om er spontane gesprekken te houden.
 • Bert Blommen dook drie jaar geleden in De platenkast die hij vervolledigde vanuit kringwinkels en rommelmarkten op zoek naar vergeten pareltjes. Deze keer gaat hij op zoek naar de beste verjaardagsliedjes.
 • Zes jaar geleden kwam er wekelijks iemand getuigen over zijn/haar tattoos in Tattoo story. In deze speciale week kijken we mee wanneer Aldo (deelnemer van ‘Homo universalis’ vorig jaar, eindigde als 8ste) zijn eerste tattoo laat zetten: het logo van ‘Homo universalis’.
 • Het Gentse hiphopcollectief Uberdope reeg in het derde seizoen van Iedereen beroemd wekelijks Het laatste woord. Voor het jubileum trekken ze nog eens de straat op.
 • Wat is weg: tot nu toe speelde deze recente rubriek zich af bij een onbekende Vlaming, maar voor deze feestelijke week duikt Iedereen beroemd het huis in van de man die bekend staat als diegene die jouw huis wellicht lelijk vindt… Hannes Coudenys. In zijn huis ligt er in wel wat rommel die zijn partner maar al te graag ziet verdwijnen.
 • Huh?! Aminata en Ellen verwenden de kijkers de voorbije jaren met verrassende weetjes als afsluiter van Iedereen beroemd. Voor dit heuglijke jubileum brengen ze weetjes over het programma zelf: het aantal minuten televisie dat Iedereen beroemd al maakte en wat dat zou betekenen als je die allemaal zou bingewatchen. Ze delen ook de oorspronkelijke titel van het programma, want het had niet veel gescheeld of Iedereen beroemd stond bekend onder een andere naam…

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

30 augustus 2021 /