Najaar 2021 Ketnet Junior: yoga met Sarah én veel animatie

Ontdek alles over de programmering van Ketnet Junior voor najaar 2021. Er zijn tal van splinternieuwe programma’s, zoals Sarah doet yoga en vel animatie-series van eigen bodem. Maak kennis met Meneer Papier, Stoppeltje en een nieuwe reeks van Hongerige Berenverhalen.

Meneer Papier

Meneer papier is een nieuwe Vlaamse cut-out animatiereeks voor kleuters. Met zijn schaar knipt meneer Papier de wereld die hij wenst.  De reeks is gebaseerd op de boeken van Elvis Peeters en Gerda Dendooven. De kortfilm Meneer Papier gaat uit wandelen – waar de reeks op geïnspireerd is – won al de nationale publieksprijs op het Cinekid Film en TV-festival in Amsterdam. Dit is een co-productie met het Vlaamse productiehuis A Private View met steun van het VAF.

Op VlaamsKijken delen we tv, serie en filmtips uit Vlaanderen én Nederland. Niet jouw ding? Ontdek meer kijktips op Guidinc.

Sarah doet yoga

Ook Sarah Mouhamou is terug met gloednieuwe afleveringen waarin ze de juniors yoga leert kennen. Achter de schermen werd ze alvast professioneel begeleid door niemand minder dan Ingeborg Sergeant (die te zien zal zijn in K2 zoekt K3). Met de start van het nieuwe schooljaar kunnen de jongste kijkers meedoen aan een ontspannende sessie yoga met Sarah. Voor de ouders een allicht welgekomen rustpuntje.

Ontdek hier meer over de andere programma’s van Sarah Mouhamou.

Stoppeltje

Dit najaar brengt Ketnet ook een nieuwe reeks van Stoppeltje. Dat is een klein volledig behaard kereltje. Elke ochtend neemt hij afscheid van zijn mama om naar school te gaan. Maar dan gebeurt er altijd wel iets spannends op zijn weg. Elke nieuwe ontmoeting brengt verrassingen met zich mee. Stoppeltje duikt steeds weer in een vreemde wereld, waar hij telkens groter en wijzer uitkomt. Stoppeltje is een animatiereeks gebaseerd op de strips van Petit Poilu van uitgeverij Dupuis Audiovisuel. Deze serie is gemaakt in coproductie met Belvision, Canal+ en RTBF.

Hongerige Berenverhalen

Met de start van het nieuwe schooljaar heeft Ketnet Junior een gloednieuwe reeks voor de jongste kijkers in het aanbod met Vlaamse dubs. Hongerige Berenverhalen zijn prachtig getekende, smakelijke verhalen om honger van te krijgen. Grote beer Ned en kleine beer Mishka wonen samen in een hut in het bos. Altijd hebben ze zin in eten. Op de boekenplank in de keuken staat het grote ‘boskookboek’ vol heerlijke recepten. Maar de ingrediënten moeten ze zelf gaan zoeken in het bos, en dat zorgt steeds weer voor grappige ontmoetingen en gekke avonturen.

Nieuwe programma’s Ketnet Junior

Sarah doet yoga en Hongerige Berenverhalen vanaf 1 september op Ketnet Junior, VRT NU en in de Ketnet Junior-app. Stoppeltje en Meneer Papier zijn later in najaar 2021 te zien op Ketnet Junior, VRT NU en in de Ketnet Junior-app.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

29 augustus 2021 /