Dubbele afleveringen Manifest seizoen 3 op Play5

Play5 zendt vanaf vanavond – woensdag 25 augustus – seizoen 3 van Manifest uit. Vanaf 20.30 uur kun je kijken naar dubbelafleveringen. Aansluitend zie je de The L Word: Next Generation. Ontdek alles over deze serie, waarvan je de eerste twee seizoenen in België op Streamz kunt kijken. Daarnaast is de reeks op dvd verkrijgbaar.

Manifest

De serie begint met een angstaanjagende situatie: een vliegtuig met 191 passagiers aan boord beleeft een uiterst turbulente vlucht, en lijkt neer te storten. Gelukkig weet de piloot het vliegtuig veilig aan de grond te krijgen, maar dan krijgen de passagiers een nog grotere schok te verwerken. Ze worden namelijk al vijfenhalf jaar vermist en dood gewaand.

Eerste seizoen Manifest

In de tijdspanne van die paar uur was de wereld vijf jaar ouder en hadden hun vrienden, families en collega’s na rouw om hun verlies de hoop opgegeven en verder gegaan. Nu, geconfronteerd met het onmogelijke, krijgen ze allemaal een tweede kans. Maar naarmate hun nieuwe realiteiten duidelijk worden, ontvouwt zich een dieper mysterie. Sommige van de teruggekeerde passagiers beseffen al snel dat ze misschien bedoeld zijn voor iets dat groter is dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden.

Tweede seizoen Manifest

Visioenen achtervolgen de passagiers; zo zien we in het tweede seizoen van Manifest. De jonge Cal ziet hierin hun grafstenen met een sterfdatum. Wat betekent dit en is dit nog terug te draaien? Michaela probeert dit samen met haar broer te achterhalen wanneer er in haar appartement een worsteling ontstaat tussen Zeke en haar ex-verloofde Jared. Er klinkt een schot? Wie raakt men met deze kogel?

Derde seizoen Manifest

Het verhaal van de passagiers van Montego Air vlucht 828 gaat in het derde seizoen verder. Ze horen gidsende stemmen en hebben nog steeds mysterieuze visioenen. Komt de waarheid van vlucht 828 in dit derde seizoen van Manifest eindelijk boven water?

Vierde seizoen?

Nu ben je natuurlijk nieuwsgierig naar of er ook een vierde seizoen van Manifest komt… In eerste instantie werd de serie in juni gecanceld. De serie werd namelijk weer ontzettend populair, nadat Netflix ‘m in Amerika mocht uitzenden. Fans lanceerden na het nieuws van het cancelen ook al de #SaveManifest campagne. Met succes! Netflix heeft namelijk een vierde en laatste seizoen besteld met in totaal twintig afleveringen.

Into the night

Zelf heb ik Manifest nog niet gezien, maar als ik het verhaal zo lees, moet ik ook aan de Vlaamse-serie Into the Night van Netflix denken. Al is misschien de enige gelijkenis dat de passagiers een bizarre vlucht meemaken. Laat het gerust weten in onze Facebook-groep als jij beide series al hebt gezien.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

25 augustus 2021 /