The L Word: Generation Q kijken op Play5

The L Word is terug van weggeweest! Vanaf vanavond – woensdag 25 augustus – kun je om 22.20 uur genieten van The L Word: Generation Q. Dit eerste seizoen staat al volledig op Streamz. Voor de Nederlandse lezers: deze serie vind je op Videoland. Lees er hier meer over.

Cast The L Word

De baanbrekende dramaserie The L Word zorgde voor een revolutie. Tien jaar na het einde van de originele serie The L Word keren we terug naar Los Angeles en volgen we het wel en wee van Shane (Katherine Moenning), Bette (Jennifer Beals) en Alice (Leisha Hailey).

Nieuw seizoen The L Word

Bette heeft haar zinnen gezet op het burgemeesterschap in Los Angeles en heeft haar handen vol met tienerdochter Angie. Shane keert terug naar de stad na enkele tegenslagen. En Alice leert co-ouderschap te combineren met haar verloofde en het groeiende succes van haar talkshow

The L Word: Generation Q

In The L Word: Generation Q volgen we naast de oorspronkelijke cast ook het leven, de liefde, de tegenslagen en het succes in LA van een nieuwe generatie LGBTQIA-ers. Daardoor leren we nieuwe gezichten kennen. Zo maken we kennis met het lesbische koppel Sophie en Dani en hun twee vrienden Finley en Micah. Deze rollen worden gespeeld door Rosanny Zayas (Sophie), Arienne Mandi (Dani), Jacqueline Toboni (Finley) en Leo Sheng (Micah).

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

25 augustus 2021 /