Droomhuis Gezocht gemist? Afleveringen in herhaling

Kijk jij graag naar Droomhuis Gezocht, maar heb je afleveringen gemist? Geen probleem. Vanaf vrijdag 30 juli zendt MAX vier afleveringen opnieuw uit. In het programma helpt presentator Sybrand Niessen Nederlanders bij de zoektocht naar hun droomhuis in het buitenland. Ook Carrie ten Napel is te zien, zij neemt de kijker mee door de regio van het beoogde droomhuis. Droomhuis Gezocht is te kijken om 21.30 uur te zien op NPO 1.

Sardinië

Het stel Inge en Jelle gaat op zoek naar hun droomhuis op Sardinië. Jaren geleden ontdekten ze Sardinië. Samen met Sybrand Niessen reizen ze naar het eiland in de Middellandse Zee. Sybrand gaat voor Inge en Jelle aan de slag om aan de hand van hun budget het perfecte huis te vinden. Daarnaast geeft hij ook praktische tips over het kopen van een huis in het buitenland. Ondertussen verkent Carrie ten Napel het eiland. Ze bekijkt de kust waar de Italiaanse jetset neerstrijkt en bezoekt de eilandengroep La Maddalena. Ook bezoekt Carrie de stad Alghero, ook wel ‘Klein Barcelona’ genoemd, omdat een deel van de bevolking hier nog altijd Catalaans spreekt.

Fins Lapland

Gitta werd een paar jaar geleden verliefd op Lapland. Verliefd op de natuur, de rust en de ruimte. Ze hoopt hier haar droomhuis te vinden en haar buurvrouw Linda helpt graag mee. Gitta vindt de eindeloze natuur prachtig en zoekt ook vrijheid. Ze is vooral niet op zoek naar mensen om zich heen. “Ik ben al vijftien jaar alleen en dat vind ik geweldig. Als ik zo nog vijftien jaar kan leven, met nog minder mensen, dan ben ik helemaal gelukkig.” Op basis van haar budget gaat Sybrand op zoek naar geschikte huizen. Daarnaast geeft hij praktische tips waar ze op moet letten bij de aankoop van een huis. Carrie bezoekt de Finse hoofdstad Helsinki.

Italië

Sybrand helpt Marc en Wilma met hun zoektocht naar een droomhuis in Italië. Bij hun eerste bezoek aan de Italiaanse provincie Ligurië waren ze het er meteen over eens: hier willen wij wonen. Ligurië ligt aan de Italiaanse kust en is één van de kleinste regio’s van Italië. Het stel zoekt een huis met een authentieke uitstraling, op twintig minuten rijden van zee. Een woning waar ze met het hele gezin kunnen verblijven, met een ruime woonkeuken en een grote tuin. Carrie maakt een fietstocht in het gebied dat bekend staat om haar schoonheid, vele bloemen en zonnige klimaat. En ze bakt een lokale lekkernij.

In B&B Vol Liefde zie je hoe 2 Nederlandse dertigers ook een nieuwe toekomst opbouwen in Italië.

Azoren

Anne en Marco gaan op zoek naar hun droomhuis op eilandengroep De Azoren. Terwijl zij op hun eerste vakantie samen naar São Miguel hun hart aan elkaar verloren, gebeurde dit ook aan het eiland. Vanaf dat moment is het stel elk jaar minimaal één keer terug geweest. Doordat ze allebei niet vastzitten aan een toekomst in Nederland, ontstond het plan om te emigreren al snel. Carrie ten Napel gaat op De Azoren op zoek naar de walvis. Hier werd tot 1986 nog volop op gejaagd. Ook gaat Carrie naar de vele natuurlijke geisers, die worden gebruikt om in te baden of te koken. Verder spreekt zij met Maria, de eigenaresse van de enige theeplantage in Europa.

Foto: Janita Sassen/MAX

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

21 juli 2021 /