Nieuwe afleveringen Vier Handen op Eén Buik

Vier Handen op Eén Buik is vanaf vanavond – 4 mei – om 21.30 uur weer terug bij BNNVARA op NPO 3. Patty Brard, Saar Koningsberger, Kim Kötter en Ellen Hoog ondersteunen de jonge meiden bij het ouderschap. Aansluitend kun je kijken naar het nieuwe programma Mommies in Class.

Vier Handen Op Eén Buik

In een nieuw seizoen van Vier Handen Op Eén Buik laten vier aanstaande moeders zien hoe zij zich voorbereiden op de komst van hun kindje. Ook dit seizoen krijgen de meiden een steuntje in de rug van een bekende moeder, die hen bijstaat tijdens de zwangerschap, de bevalling en erna. Dat gaat van het leren weerstaan van sigaretten tot het loslaten van controle. 

Saar Koningsberger

Saar Koningsberger vertelt over de nieuwe afleveringen van Vier Handen op Eén Buik: “Het was voor mij de eerste keer dat ik mee mocht doen en ik kan niet anders zeggen dan dat ik het zo’n ongelooflijke mooie ervaring vond. Je stapt niet alleen iemands wereld in, maar je krijgt ook echt de ruimte om hen te ondersteunen in de meest bijzondere periode die er in het leven is.”

Dit schreven we over het vorige seizoen van Vier Handen op Eén Buik.

Stoppen met roken en blowen

In de eerste aflevering volgen we de twintigjarige Mandy, die voor de tweede keer zwanger is van haar vriend Donny. Tijdens haar eerste (ongeplande) zwangerschap verloor ze haar kindje. Dit was een verdrietige periode, waarna het stel besluit om voor een gepland kindje te gaan. Nu lijkt alles goed te gaan, maar er is wel één bezigheid waar Mandy graag mee zou willen stoppen: roken. Ook haar vriend Donny is niet vies van een sigaretje of een blowtje op z’n tijd, maar ook hij beseft dat hij deze gewoonte samen met Mandy moet doorbreken. Actrice Saar Koningsberger staat ze bij om de verleiding van de sigaret te weerstaan.

Foto: BNNVARA / Skyhigh TV

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

4 mei 2021 /