Peter Pannekoek: Zacht van binnen op tv kijken

De eerste theatershow van Peter Pannekoek kun je zaterdagavond 17 april van 22.25 tot 23.25 uur kijken op NPO 1. Deze debuutvoorstelling kun je tevens kijken via Netflix en Videoland.

Zacht van binnen

Van controversiële leiders tot seksuele intimidatie, in de eerste cabaretshow van Peter Pannekoek verkent hij op een gewaagde wijze hoe angst ons leven regeert. Zp heeft hij het over Mein Kampf en seksuele intimidatie van vrouwen. Maar ook luchtige onderwerpen worden niet geschuwd. Denk dan aan een pleidooi voor seks op de eerste date. En kleine, persoonlijke ontboezemingen over zijn angsten en paranoia. 

Op VlaamsKijken delen we tv, serie en filmtips uit Vlaanderen én Nederland. Niet jouw ding? Ontdek meer streamtips dankzij Guidinc.

Goede recensies debuut Peter Pannekoek

Als je deze show uit 2017 van Peter Pannekoek nog nooit gezien hebt, is het absoluut een aanrader. Zijn debuut heeft dan ook goede recensies gehad. Theaterkrant: “Met Zacht van Binnen laat hij zien niet alleen een goede stand-up comedian, maar ook een interessante theatermaker te zijn.” Algemeen Dagblad: “Indrukwekkende solovoorstelling. Een authentiek talent met een neus voor granieten grappen en een puik gevoel voor timing.”

Peter Pannekoek

Inmiddels is Peter Pannekoek natuurlijk al lang geen nieuwkomer meer. Zo won hij met zijn tweede show (Later was alles beter) zelfs Neerlands Hoop. Dat is de prijs voor de meest veelbelovende theatermaker met het grootste toekomstperspectief. Ook deze show kun je zowel op Netflix als Videoland kijken. Anno 2021 staat hij – volgens de geldende coronamaatregelen – in het theater met zijn nieuwste werk DNA. Verder zag je hem op tv in bijvoorbeeld 25 jaar Dit Was het Nieuws en in de documentaire Youp.

Foto: BNNVARA – Valentina Vos

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

16 april 2021 /