Derde seizoen Beau Séjour? In ieder geval een boek!

Nu het tweede seizoen van Beau Séjour er op zit, ben je waarschijnlijk benieuwd of er een derde seizoen van deze spannende reeks aan komt. Over een derde seizoen is nog niets bekend, maar een Beau Séjour-boek is er in ieder geval nu ook.

Verhaal Beau Séjour boek

Wanneer doctoraatsstudente Elise Deprez ontwaakt, ligt ze in een aula van de universiteit, naast het dode lichaam van iemand die sprekend op haarzelf lijkt. Ze heeft geen idee wat haar de afgelopen nacht overkwam. Heeft haar dood iets te maken met de beruchte studentenmoordenaar die de stad in een wurggreep houdt? En als ze vermoord is, waarom loopt ze dan nog steeds rond en zijn er slechts enkele mensen die haar kunnen horen en zien?

Dit is het verhaal van het boek, maar het zou natuurlijk ook een mooie basis kunnen zijn voor seizoen 3 van Beau Séjour. Of niet?

Thriller Beau Séjour

Beau Séjour is een thriller gebaseerd op de gelijknamige succesvolle serie op televisie. Ook hier gaat het dus om iemand die wakker wordt naast zijn of haar dode ik. Wat zou jij dan doen? Gie Vanhout – het pseudoniem van een ervaren Vlaamse journalist en thrillerauteur – dook er in voor dit nieuwe boek. Hij is sowieso niet de minste schrijver, want hij was al genomineerd voor de Gouden Strop en De Diamanten Kogel.

Derde seizoen Beau Séjour

Op 1 april kwam er daarnaast in de Beau Séjour Facebook-groep nog tip voorbij waar ze bij De Mensen voor een derde seizoen van Beau Séjour ook bij stil kunnen staan. Na een hotel en een schip zien ze in de groep een vliegtuig wel in de hoofdrol… Er waren al heel wat mensen blij met deze ‘aankondiging’ van seizoen 3, maar velen hadden ook door dat het om een 1 april grap ging. Het is nu dus wachten op Eén en productiehuis De Mensen of er een derde seizoen van Beau Séjour komt. Tussen het eerste en tweede seizoen zat ook vier jaar, dus het kan nog eventjes duren voor we meer horen over seizoen 3.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

4 april 2021 /