Max van den Burg speelt Paasbest op NPO3

Max van den Burg is met zijn show vanavond – vrijdag 19 februari – om 22.30 uur op NPO3 te zien. In dit fantasievolle eenmansspektakel gaat de cabaretier/acteur op zoek naar de beste versie van zichzelf.

Paasbest

Hoe weet je wanneer je de beste versie van jezelf bent? Is dat wanneer je takkethee drinkt in plaats van uit een zakje? Of wanneer je je inzet voor goede doelen en binnenshuis mutsjes draagt? De cabaretier neemt je mee op een theatrale roadtrip vol absurde verhalen, verrassende muziekjes, rake types en schaamteloze ontboezemingen. Het is de laatste show van zijn hand; hiermee vierde hij zijn tiende jubileum. In het najaar van 2021 volgt de nieuwe show Nieuwe Dingen.

Op VlaamsKijken delen we tv, serie en filmtips uit Vlaanderen én Nederland. Niet jouw ding? Ontdek meer streamtips dankzij Guidinc.

Recensie

Theaterkrant omschrijft Paasbest op de volgende wijze: “Hij trekt zijn beste typetjes en sketches uit de kast, en dat levert een veelzijdig en geestig programma op. Opvallend is vooral hoe Van den Burg aan de meest platgetreden onderwerpen een originele draai kan geven.”

Max van den Burg

Waar je Max van den Burg verder van kunt kennen? Nou, dat is dus een hele hoop. Recent zag je ‘m in de serie Kerstgezel.nl. Maar je zag hem ook in Heer & Meester, New Kids Nitro, maar ook in I.M.  Daarnaast heeft hij in verschillende reclames meegespeeld. Denk bijvoorbeeld aan die van Mandemakers Keukens en Cup-a-Soup.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

19 februari 2021 /