Shownieuws specials met o.a. André Hazes

Shownieuws presenteert van kerstavond tot en met nieuwjaarsdag indrukwekkende specials. Zo is er op Eerste Kerstdag het openhartige gesprek van Dyantha Brooks met André Hazes en Tweede Kerstdag is er een special over het jaar van Mark Rutte.

André en Roxeanne Hazes

Op Eerste Kerstdag spreekt Dyantha Brooks openhartig met André Hazes over de hervonden liefde tussen hem en Monique en zijn aanstaande huwelijk. Ook de hereniging met zijn zus Roxeanne wordt besproken. Roxeanne Hazes zal in dezelfde special voor het eerst háár verhaal doen. Benieuwd kijk dan op Eerste Kerstdag om 22.55 uur naar SBS6 of Kijk.nl.

André Hazes zal ook te zien zijn in Linda’s Wintermaand.

Mark Rutte

Mark Rutte is dit jaar 10 jaar premier van Nederland. Hoe is zijn stijl en imago veranderd volgens zijn goede vriend Jort Kelder? Albert Verlinde, Evert Santegoeds, Anouk Smulders en Frits Huffnagel bespreken in deze special het afgelopen jaar, maar ook de verkiezingen die in aantocht zijn. Deze special is op Tweede Kerstdag om 22.55 uur bij SBS6 en via Kijk.nl te zien.

Andere specials

De aftrap van de Shownieuws specials wordt op Kerstavond gegeven met de liefdesspecial. Hierin blikt René van der Gijp terug op zijn droomhuwelijk. Verder blikken de misdaaddeskundigen van Shownieuws terug op een heftig crimejaar met inbraken bij Wibi Soerjadi en Danny de Munk en overvallen op Fred van Leer en Gordon. Wat brengt 2021 voor de sterren en het koningshuis? Welke invloed heeft de coronacrisis op de koninklijke familie en heeft Nederland hen vergeven na de Griekse vakantietragedie Shownieuws vertelt waar we ons op kunnen verheugen in het nieuwe jaar. Denk dan aan nieuwe films en series.

Shownieuws Specials overzicht

  • 24 december – Shownieuws Special: in het teken van de liefde
  • 25 december – Shownieuws Special: terugblik met André Hazes
  • 26 december – Shownieuws Special: het jaar van premier Mark Rutte
  • 27 december – Shownieuws Special: crime
  • 28 december – Shownieuws Special: 2020 en 2021 van Oranje
  • 29 december – Shownieuws Special: jaaroverzicht deel 1
  • 30 december – Shownieuws Special: jaaroverzicht deel 2
  • 1 januari        – Shownieuws Special: vooruitblik op 2021

Gaan jullie kijken of kiezen jullie voor een ander programma uit dit tv-overzicht.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

24 december 2020 /