The Voice of Holland (seizoen 11) met Jan Smit, Ali B, Waylon en Anouk

The Voice of Holland (seizoen 11) is vanaf vanavond – vrijdag 20 november – om 20.00 uur terug bij RTL 4. Deze keer zitten Jan Smit, Ali B, Waylon en Anouk in de rode stoelen. De presentatie is in handen van Chantal Janzen en Martijn Krabbé, terwijl Geraldine Kemper vliegende reporter is.

Ali B is momenteel ook op tv te zien met een nieuw seizoen van Ali B op volle toeren.

Seizoen 11 The Voice of Holland

Duizenden talenten hebben zich aangemeld voor seizoen 11 van The Voice of Holland. Alleen de állerbeste krijgen de kans om op het grootste podium van Nederland de coaches te overtuigen van hun zangkunsten. Een opticien uit Drenthe zonder podiumervaring, een 53-jarige theatermaker en een vluchtelinge uit Syrië; ze staan stuk voor stuk te trappelen om tijdens de Blind Auditions de rode stoelen te laten draaien. 

Kijk je liever naar The Voice Senior? In België start vanavond het tweede seizoen van deze talentenjacht voor 65-plussers.

Coaches seizoen 11 The Voice of Holland

Jan Smit maakt dit seizoen zijn debuut als coach van The voice of Holland. Hij is vastberaden zijn bakken ervaring en liefde voor muziek in te zetten om zangtalent binnen te hengelen. Uniek om hem nu hier te zien, want zijn vaste programma Beste Zangers moest hij door gezondheidsproblemen nog overdragen aan Nick & Simon. De coaches van seizoen 11 van The Voice of Holland zijn naast Jan Smit, Anouk, Ali B en Waylon.

Anouk jury-lid op afstand door corona in The Voice

Anouk is dit seizoen te zien door middel van een scherm in haar stoel. Zij woont de uitzendingen bij vanaf een plek net buiten de studio. Deze maatregelen zijn getroffen in verband met de astmatische aandoening van Anouk, op deze manier kan zij op een veilige manier invulling geven aan haar coachschap en kan de kijker blijven genieten van haar kritische, maar altijd goudeerlijke manier van coachen. 

Presentatoren

De presentatie is dit seizoen in de vertrouwde handen van Chantal Janzen en Martijn Krabbé. Ook de kersverse presentatrice van Big Brother 2021 – Geraldine Kemper – zal dit seizoen weer acte de présence geven. Zij is vliegende reporter tijdens de Blind Auditions en daarnaast is zij backstage te zien tijdens de live-shows. 

Dit programma wordt geproduceerd door ITV Studios Netherlands. De afleveringen zijn om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Foto: RTL 4.

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

20 november 2020 /