Joy met Samira Maas, Dragan Bakema en Coosje Smid op tv kijken

De Nederlandse dramafilm Joy met Samira Maas in de hoofdrol is te kijken in de nacht van vrijdag 18 op zaterdag 19 februari om 00.09 uur op NPO2. Het is de afsluiter van het drieluik van regisseuse Mijke de Jong over zoekende meisjes. Eerder kwamen in die serie Bluebird en Het Zusje van Katia uit.

Verhaal Joy

De 18-jarige Joy (Samira Maas) is als baby te vondeling gelegd. Van haar afkomst weet ze niets. Ze groeit op in tehuizen, maar heeft altijd de hop gehouden dat er een glorieuze hereniging met haar moeder zal plaatsvinden. Vastberaden gaat ze dan ook de zoektocht aan. Dat wordt een obsessie als haar beste vriendin Denise hoogzwanger is van haar eerste kindje. Daarnaast vindt ze het ook lastig dat haar Servische vriend Moumou (Dragan Bakema) zo’n goede band heeft met zijn familie.

Cast Joy

Samira Maas speelt de hoofdrol. Haar beste vriendin is Denise, die wordt vertolkt door Coosje Smid (die we recent nog zagen in Better Than Ever). Dragan Bakema is te in Joy te zien als haar Servische vriend Moumou. Verder in de cast onder andere Elisabeth Hesemans, Lisette Livingston, Dalorim Wartst en Sharon Schouten.

Dragan Bakema

Dragan Bakema kunnen zowel de Nederlandse als Vlaamse lezers van dit blog kennen. Hij is in tal van series en films te zien. Recent zag je hem in de serie Keizersvrouwen, die in België op Netflix te vinden is. Ik volg hem zelf op Instagram en zie dat hij ook aan veel nieuwe projecten werkt (en zelfs aan het schrijven is). Een acteur om in de gaten te houden.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

30 september 2020 /