Joy met Samira Maas, Dragan Bakema en Coosje Smid op tv kijken

De Nederlandse dramafilm Joy met Samira Maas in de hoofdrol is te kijken in de nacht van vrijdag 18 op zaterdag 19 februari om 00.09 uur op NPO2. Het is de afsluiter van het drieluik van regisseuse Mijke de Jong over zoekende meisjes. Eerder kwamen in die serie Bluebird en Het Zusje van Katia uit.

Verhaal Joy

De 18-jarige Joy (Samira Maas) is als baby te vondeling gelegd. Van haar afkomst weet ze niets. Ze groeit op in tehuizen, maar heeft altijd de hop gehouden dat er een glorieuze hereniging met haar moeder zal plaatsvinden. Vastberaden gaat ze dan ook de zoektocht aan. Dat wordt een obsessie als haar beste vriendin Denise hoogzwanger is van haar eerste kindje. Daarnaast vindt ze het ook lastig dat haar Servische vriend Moumou (Dragan Bakema) zo’n goede band heeft met zijn familie.

Cast Joy

Samira Maas speelt de hoofdrol. Haar beste vriendin is Denise, die wordt vertolkt door Coosje Smid (die we recent nog zagen in Better Than Ever). Dragan Bakema is te in Joy te zien als haar Servische vriend Moumou. Verder in de cast onder andere Elisabeth Hesemans, Lisette Livingston, Dalorim Wartst en Sharon Schouten.

Dragan Bakema

Dragan Bakema kunnen zowel de Nederlandse als Vlaamse lezers van dit blog kennen. Hij is in tal van series en films te zien. Recent zag je hem in de serie Keizersvrouwen, die in België op Netflix te vinden is. Ik volg hem zelf op Instagram en zie dat hij ook aan veel nieuwe projecten werkt (en zelfs aan het schrijven is). Een acteur om in de gaten te houden.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

30 september 2020 /