Gert Verhulst voor laatst met Samson in Plopsa Theater

Gert Verhulst staat deze zomer voor het laatst met Samson in het Plopsa Theater in Plopsaland De Panne. Begin april heeft Gert Verhulst zijn afscheid van Samson & Gert bekendgemaakt maar nu voeren ze op weekdagen (tot en met 23 augustus 2019) hun Samson & Gert Zomershow op.

Plopsaland De Panne

Na meer dan dertig jaar stopt Gert Verhulst met zijn rol als ‘Gertje’, de man met het rode hemd en trouwe vriend van de populairste viervoeter van het land ‘Samson’. Eind dit jaar volgt er nog een grote afscheidstournee, maar Samson & Gert maken deze zomer ook nog graag tijd vrij voor de Plopsa-fans.

Gert Verhulst voor laatst met Samson in Plopsa Theater

Op weekdagen, van 22 juli tot en met 23 augustus, vindt er in het Plopsa Theater in Plopsaland De Panne voor de allerlaatste keer de Samson & Gert Zomershow plaats. Naar traditie wordt de show kracht bijgezet door een fantastisch live-orkest en is de show volledig begrepen in het toegangsticket van Plopsaland De Panne.

Gert Verhulst voor laatst met Samson in Plopsa Theater

20 jaar op de planken 

De eerste Samson & Gert Zomershows in Plopsaland De Panne vonden plaats in een grote tent waar nu Wickieland gelegen is. De opbouw van de show werd gemakkelijker met de komst van het Plopsa Theater in 2013. Eind deze zomer valt dan ook, na twintig jaar, het doek over de legendarische Samson & Gert Zomershow in Plopsaland De Panne.

Ga voor meer informatie naar www.plopsalanddepanne.be. Last minute kun je daar voordelig kaartjes scoren. Wil je zeker zijn van kaarten en ook goedkoper uit zijn? Dan kun je bijvoorbeeld via de ANWB tickets met een mooie korting aanschaffen?

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

22 juli 2019 /