Sean Dhondt vervangt Koen Wauters in Snackmasters na positieve test op corona

Sean Dhondt vervangt Koen Wauters als presentator van Snackmasters tijdens de opnames van dit weekend. Koen Wauters is een aantal dagen geleden positief getest op corona. Hij verblijft dus momenteel thuis in quarantaine.

Koen Wauters heeft corona

Koen Wauters mag dan positief getest zijn op corona; hij stelt het goed. Maar neemt geen enkel risico. Zelf vertelt de presentator / zanger daar over: “Ik ben momenteel nog in quarantaine, dus veiligheid gaat uiteraard voor. De opnames kunnen op deze manier doorgaan zoals gepland, dankzij Sean die even kan inspringen om me te vervangen dit weekend”, vertelt Koen Wauters.

Na quarantaine Koen Wauters terug bij Snackmasters

Zodra Koen Wauters uit quarantaine gaat, neemt hij de fakkel opnieuw over. De aflevering met Sean Dhondt als host zal binnen enkele weken op antenne te zien zijn bij VTM. In het programma Snackmasters gaat hij samen met Ruth Beeckmans op zoek naar welke chef een typisch Vlaamse snack het beste kan bereiden. In de eerste aflevering maakte Loïc van Impe de beste cornet d’amour.

Wat een jaar

Koen Wauters presenteert natuurlijk ook Wat een jaar. Eerder deze maand werd al bekendgemaakt dat de opnames van dit programma – dat hij maakt met Jonas Van Geel en Nathalie Meskensstil waren gelegd in verband met een coronabesmetting. Of de zanger van Clouseau de besmetting hier op heeft gelopen, heeft VTM niet bekendgemaakt.

Sean Dhondt

Dit nieuws toont wel aan dat televisiemakers op dit moment ontzettend flexibel moeten zijn. Alleen zo kunnen ze ons blijven vermaken met nieuwe programma’s. Waarschijnlijk gaat er nu commentaar komen, omdat Sean Dhondt in opspraak is gekomen de afgelopen tijd. Daar wil ik niet aan meedoen. Ik ben vooral benieuwd hoe hij Snackmasters gaat doen. Sean Dhondt is momenteel veel op tv te zien. Je ziet ‘m in het nieuwe programma Een Echte Job als medewerker in de zorg. En hij heeft natuurlijk net met zijn team met Gala The Voice Kids gewonnen!

Foto: VTM – aflevering 1 Snackmasters.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

18 september 2020 /