Thuis sluit met dubbelaflevering – ontdek de boeken

Thuis sluit vanavond af met een dubbelaflevering en keert na de zomer weer terug. Kun je ze écht niet missen, dan is ontdek je in dit artikel ook de Thuis-boekenreeks. Net als Thuis is Familie vanavond ook voor het laatst te zien zijn. Eén en VTM hebben samen beslist om dit voorjaar geen nieuwe afleveringen meer uit te zenden. De dubbelaflevering van Thuis is te zien vanaf 20.20 uur op Eén.

Dubbelaflevering Thuis

De dubbelaflevering van Thuis heeft heel wat in petto voor de fans. Zo ligt Karin ligt onder vuur. Peter gaat in op de vraag van Reinhilde om Karin ten val te brengen. Hij laat voorlopig nog niet in zijn kaarten kijken, maar zoekt contact op met zijn voormalig beste vriend Tom. Wil die meewerken aan dit plannetje? Dieter beging enkele weken geleden in een dronken bui een misstap met Karin. Hij biechtte alles aan Nancy op, die haar oren niet geloofde. Kan hun relatie dit overleven?

Wie is het slachtoffer

In de aflevering van vorige week vrijdag was een rood tentje te zien met politie bij. Komt er duidelijkheid over welk onderzoek Tim en Lexi voeren?  Wie is het slachtoffer, wat is er gebeurd?Emma vraagt aan Joren om iets te gaan drinken. Maar hoe moet hij dat verstaan: is het een date? Of gaan ze als vrienden iets drinken? De onzekerheid slaat toe. En Tim en Sam doen er met plezier een schepje bovenop. Is er een nieuw koppel deze week? Kortom: een hoop zaken, waardoor de echte fans alweer uit kijken naar het moment na de zomer.

VRT NU

Toch hoef je Thuis de aankomende periode niet te missen. Je kunt namelijk terecht op VRT NU. Daar zijn vanaf vanavond alle afleveringen van het huidige seizoen opnieuw te bekijken.

Thuis boeken

En er zijn natuurlijk ook nog tal van boeken die bij deze reeks horen, die je nu kunt lezen.

Na de zomer

Door de coronamaatregelen liggen de opnames al even stil, en is het momenteel nog niet mogelijk om nieuwe afleveringen op te nemen. Hierdoor is de voorsprong die de opnames van beide reeksen normaal gezien hebben (de opnames lopen enkele maanden voor op de uitzendingen), intussen kwijtgespeeld. Met de beslissing om nieuwe afleveringen pas na de zomer op antenne te brengen, willen Eén en VTM een voorsprong nemen zodat fans dan weer van de reeksen kunnen genieten. Wanneer de opnames precies hervat kunnen worden, wordt nog volop onderzocht.

Opnames liggen stil

Het zijn onzekere tijden voor ons allemaal, spijtig genoeg ook voor Thuis. Op dit moment is het helaas niet mogelijk om een fictiereeks op te nemen zoals we dat gewend zijn. We zijn momenteel volop aan het onderzoeken hoe we hiermee kunnen omgaan. Zowel VTM als wij hopen om onze dagelijkse fictiereeksen zo snel mogelijk weer te kunnen opstarten in veilige omstandigheden. En vandaag wordt het samen genieten van de extra lange aflevering”, aldus Olivier Goris, netmanager Eén.

Programma’s op tijdstip van Thuis

Vanaf maandag 27 april zullen de programma’s die normaal gezien na Thuis starten, al te zien zijn vanaf 20.15 uur. Zo start op 27 april een nieuw seizoen van Spoed 24/7. Op dinsdag het nieuwe Twee tinten grijs met Pascal Braeckman en Jan Van Eyken. Woensdag start een nieuw seizoen van Dierendokters 24/7. En vanaf donderdag kan iedereen wegdromen met Wim Lybaert en De columbus.

Foto’s VRT.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

24 april 2020 /