Dieter Coppens en Kevin uit Down the road op fietsavontuur

Dieter Coppens en Kevin Van Den Bosch (uit Down the road en Down the snow) zijn vandaag op een nieuw avontuur begonnen: Down the sea. Met een tandem fietsen ze van Boutersem naar de kust. Ze hebben één doel: een ijsje eten op het strand. Hun reis is live te volgen via een interactieve tijdslijn op een.be/downthesea en op de sociale media van Eén.

Down the sea

Gepakt en gezakt vertrokken Dieter Coppens en Kevin Van Den Bosch vanochtend met de fiets aan het huis van Kevin. De komende dagen doorkruisen ze Vlaanderen richting de kust, voor een vakantie in eigen land. ’s Avonds hopen ze ook hun tentje te kunnen opzetten in de tuin van warm Vlaanderen. Ze genieten onderweg van de kleine dingen in het leven en van wat bij toeval hun pad kruist. En uiteindelijk na enkele dagen hard getrap: smullen van dat welverdiende ijsje aan de kust.

Dieter Coppens en Kevin Van Den Bosch fietsen in Down the sea met een tandem naar de kust

Dieter Coppens

Over dit nieuwe avontuur vertelt Dieter Coppens (die momenteel in Nederland te zien is met het tweede seizoen van Down the road) het volgende: “Deze keer trekken we niet naar het buitenland, maar gaan we op zoek naar avontuur in eigen land. Eindelijk eens niet de ijzige kou, maar heerlijk zomers weer in België. Of dat hopen we toch.”

Wist je trouwens dat Dieter Coppens met Tom Suykens STRATIER Uitgeverij heeft? Zij maken écht te gekken boeken! Ontdek ze hier!

Kevin Van Den Bosch

Voor Kevin Van Den Bosch is zo’n avontuur niets nieuws. Zo ging hij al eerder met Dieter Coppens en de groep op avontuur voor Down the Road. Sterker nog: in het vierde seizoen zal hij weer te zien zijn. Deze keer reist de groep uit het eerste seizoen Down the road af naar Lapland. En eind 2019 ging hij voor Down the snow vanuit Rusland naar België liften voor het goede doel. Het avontuur in Down the sea is dus een ‘eitje’ voor Kevin Van Den Bosch. Of toch niet? Zelf zegt hij: “Aanbellen bij de mensen om te vragen om een slaapplaats, dat blijft spannend. Maar met Dieter aan mijn zijde durf ik dat zeker aan.”

Down the sea is de komende dagen te volgen via de interactieve tijdslijn op een.be/downthesea en op de sociale media van Eén.

Foto’s: Eén.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

20 juli 2020 /