Jani Kazaltzis gaat de zorg in

Jani Kazaltzis gaat de zorg in voor zijn programma Jani gaat. De aflevering waarin hij een weekje meedraait in zorgcentrum het Gielsbos wordt maandag 11 mei om 20.35 uur opnieuw uitgezonden op VIER.

Aandacht voor zorgsector

In tijden van de coronacrisis merken we nog maar eens hoe belangrijk het is om een goede zorgsector te hebben. Daarom zet Jani nogmaals de zorg in het zonnetje met deze bijzondere aflevering van Jani Gaat. Eerder zorgde deze uitzending al voor veel ontroering en respect voor de zorgsector.

Het Gielsbos

Jani Kazaltzis trekt een weekje naar het Gielsbos, een zorgcentrum voor mensen met een beperking in hartje Kempen. Hier draait hij mee als opvoeder en mag hij zich ontfermen over enkele bijzondere bewoners. “Ik vind het ongelooflijk hoe jullie dat doen”, zegt Jani Kazaltzis hierover tegen de andere medewerkers in de zorg.

Enthousiasme

Voor de stylist en presentator is het even wennen, maar de bewoners van zorgcentrum Het GielsBos ontvangen Jani en zijn cameraploeg alvast met open armen. Kan Jani Kazaltzis zijn enthousiaste en onbevangen zelf blijven?

Jani gaat, maandag om 20.35 op VIER.

Foto’s VIER.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

11 mei 2020 /