Ge Hadt Erbij Moeten Zijn seizoen 2

Ge Hadt Erbij Moeten Zijn seizoen 2 gaat vanavond om 20.35 uur van start op VTM. Ruth Beeckmans, Sven De Ridder en Ben Segers krijgen dit seizoen hulp van onder andere Stefaan Degand, Charlotte Timmers, Peter Bulckaen en Ann Tuts. Deze topacteurs brengen een ode aan de nobele kunst van het vertellen van verhalen.

Seizoen 2

Bekende Vlamingen vertellen elke week een straf, waargebeurd verhaal dat tot op de letter wordt nagespeeld. Het programma streek daarmee in 2018 een nominatie voor een Gouden Roos op zak. Nieuw dit seizoen is dat Ruth Beeckmans en Sven De Ridder de verhalen zélf hebben ‘geresearcht’. In pré-coronatijden was dat eenvoudig: ze gingen langs bij bekende vrienden en collega’s en vroegen hen naar hun sterkste verhaal. Wat volgde was een gezellige babbel, die de ideale basis bleek om zich in te leven in hun rol.

Spannende verhalen van bekende Vlamingen

De komende weken vuren onder andere Evi HanssenJeroen Meus, Kürt Rogiers, Jens Dendoncker en Jan-Jaap van der Wal. In de eerste afleveringen staan Adriaan van den Hoof en Mathias Coppens centraal.  

Mathias Coppens

Mathias Coppens krijgt bezoek van Ruth Beeckmans en vertelt haar in het gezelschap van zijn schattige ‘labradoodle’ Polleke over de vreemdste dag uit zijn leven. Hij beleefde deze dag samen met zijn ex Dina Tersago (een glansrol voor Ruth Beeckmans). Een verhaal over zijn vermiste vader (Peter Bulckaen), een Marokkaanse familie, een klooster en een dwerg. Het klinkt als een mop, maar het is wel degelijk waargebeurd… Zie hier alvast de preview.

Adriaan Van den Hoof

Sven De Ridder gaat langs bij Adriaan Van den Hoof en krijgt daar een verhaal te horen over de “rottigste” vakantie uit zijn leven. Een verhaal over hoe Adriaan er in zijn jonge jaren in slaagde om de Nationale Bank op te lichten, één van de pijnlijkste fraudezaken in de Griekse bankgeschiedenis. De feiten zijn (hopelijk) verjaard en daarom wil Adriaan ze nu wel vertellen. Op één voorwaarde: dat hij zelf mag meespelen in zijn eigen verhaal. Een andere hoofdrol is weggelegd voor ‘Griekse schone’ Charlotte Timmers.

Charlotte Timmers in bikini in Ge Hadt Erbij Moeten Zijn

Kortom: seizoen 2 van Ge Hadt Erbij Moeten Zijn beloofd weer een heerlijk programma te worden! Veel kijkplezier.

FOTO’S: VTM.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

23 april 2020 /