Familie eindigt met intriges én komt terug na de zomer

Familie eindigt – door het coronavirus – op vrijdag 24 april met de nodige intriges. Daarnaast heeft VTM bekendgemaakt dat Familie na de zomer weer terug keert. Deze beslissing gebeurde in samenspraak met Eén, waar Thuis na de zomer ook weer van start gaat. Op de plek van Familie kun je nu telenovelle Sara kijken.

Intriges

Het seizoen eindigt vrijdag vroeger dan verwacht, omdat de opnames door het coronavirus voor onbepaalde tijd stil liggen. Aan verrassingen geen gebrek in de laatste aflevering. Zo kon je de afgelopen weken al genieten van een onverwachte moord, een spannende ontvoering en een bittere liefdesbreuk. En laten we ook het verrassende geheime vaderschap van Lars (Kürt Rogiers) niet vergeten. Ook zijn nakende vertrek naar Singapore is er natuurlijknog. Kortom allemaal zaken die de voorbije weken al flink wat stof deden opwaaien. Allemaal verhaallijnen die op vrijdag 24 april een staartje krijgen in de slotaflevering

Terug na de zomer

Voor de cast en crew liggen de opnames al een tijdje stil. Het is voorlopig koffiedik kijken wanneer deze hervat kunnen worden en in welke omstandigheden. Misschien dat hier morgen wat duidelijkheid over komt. Maar bij VTM wachten ze niet meer op dat nieuws. Zij hebben besloten dat Familie pas weer na de zomer op de buis te zien zal zijn. Zo kunnen ze de komende maanden gebruiken om een zo groot mogelijke voorsprong te nemen.

Maarten Janssen, channelmanager VTM, legt uit. “Dat we het seizoen van Familie nu vroegtijdig moeten stoppen, hadden we enkele maanden geleden nooit voor mogelijk gehouden. Ondertussen is dit door de maatregelen rond het coronavirus helaas de realiteit. Als de situatie het toelaat, staat de hele ploeg paraat om de opnames te hervatten. Al is het nog de vraag of dat terug full force kan, rekening houdend met de veiligheid die altijd voorop staat. Om de continuïteit te kunnen blijven bewaren, is het belangrijk dat we nu een voorsprong nemen. Een marge voor mochten er zich opnieuw onvoorziene omstandigheden voordoen. Daarom is er in samenspraak met Eén beslist om samen met Thuis terug te keren na de zomer. We kunnen de zomermaanden nu heel goed gebruiken om de achterstand in te halen en ervoor te zorgen dat we na de zomer full force kunnen terugkeren op het scherm.”

Kürt Rogiers en Sandrine André

Droompaar Kürt Rogiers en Sandrine André hoef je na de laatste aflevering van Familie niet te missen. Zij zijn ook elke dag in Sara te zien. Lees in dit uitgebreide artikel over telenovelle Sara alles over de cast en het verhaal. En Kürt Rogiers is natuurlijk ook te zien als presentator van LEGO MASTERS.

Foto’s: VTM.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

23 april 2020 /