VTM NIEUWS over maatregelen tegen coronavirus in België

VTM NIEUWS gaat morgen meteen op zender als de persconferentie van de Nationale Veiligheidsraad over het coronavirus in België start. Welke nieuwe maatregelen komen er en wat blijft hetzelfde? In de nieuwsuitzending van 19.00 is er alle aandacht voor. Verder start om 21.30 uur een special met nieuwsanker Dany Verstraeten en gasten als Marc Van Ranst, Jan Jambon en Lieven Boeve.

Coronavirus bij VTM Nieuws

Morgen, vrijdag 24 april 2020, komt de Belgische Nationale Veiligheidsraad samen voor een nieuwe cruciale vergadering over de komende weken en maanden naar aanleiding van de coronacrisis. Welke nieuwe maatregelen worden getroffen tegen het coronavirus en wat blijft hetzelfde? In de nieuwsuitzending van 19.00 houdt VTM NIEUWS vinger aan de pols. Daarnaast geven de belangrijkste experts, politici en virologen meer toelichting.

Special met Marc Van Ranst, Jan Jambon en Lieven Boeve

Direct na de dubbelaflevering van telenovelle Sara – om 21.30 uur – start een special met nieuwsanker Dany Verstraeten. Hij legt de belangrijkste vragen van Vlamingen voor aan gasten als viroloog Marc Van Ranst en minister-president Jan Jambon. Ook Lieven Boeve, de directeur-generaal van het Katholiek Onderwijs Vlaanderen, schuift aan. Welke gevolgen hebben de nieuwe beslissingen en hoe moeten we daarmee omgaan? 

Dany Verstraeten

“Iedereen in Vlaanderen zit te wachten op de nieuwe beslissingen en laatste updates naar aanleiding van de Nationale Veiligheidsraad. Bij VTM NIEUWS zit de kijker op de eerste rij. We laten het nieuws niet los en gaan voor duidelijke antwoorden”, aldus Dany Verstraeten.

Kijkers kunnen alle updates over de coronacrisis op de voet volgen bij VTM en via HLN LIVE. Daarnaast vind ik de reeks Helden van Hier: Corona écht een aanrader. Viroloog Marc van Ranst legt ontzettend duidelijk uit wat er aan de hand is en wat de maatregelen voor impact hebben. Ik ben dan ook benieuwd naar de maatregelen die morgen bekend worden gemaakt én wat hij daar op te zeggen heeft.

FOTO: VTM

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

23 april 2020 /