Vlaamse series op VTM GO kijken (april 2020)

Vlaamse series op VTM Go kijken? Het aanbod is enorm! Omdat ik weet dat er diverse volgers een account hebben bij deze gratis streamingdienst, waarmee ze de vele programma’s van VTM volgen, maak ik hier een speciaal artikel over de tv-series die je kunt kijken. Dat zijn niet alleen de nieuwste reeksen, maar ook pareltjes van jaren geleden. Ik ben heel benieuwd welke Vlaamse series jij op VTM GO gaat kijken.

> Dit overzicht is bijgewerkt op 13 april 2020 – we werken dit regelmatig bij. Via onze Facebook-groep ben je als eerste op de hoogte van wijzigingen. 

VTM GO

Hoelang VTM Go in deze vorm nog blijft bestaan, is de vraag. Op dit moment wordt er namelijk ook gewerkt aan een Vlaamse Netflix. Op dit streamingplatform kunnen de Vlamingen als het goed is De bende van Jan de Lichte gaan kijken. Maar hoelang ze daar nog op moeten wachten, is de vraag. Elders kon men daar al van genieten op Netflix (wereldwijd als Thieves of the Wood uitgebracht). 

Favoriete Vlaamse series op VTM GO

Het aanbod van Vlaamse series op VTM GO is echt énorm. Daarom heb ik vijf van mijn favorieten voor je op een rijtje gezet. Series die bij de Nederlandse kijkers waarschijnlijk nog onbekend zijn, omdat ze op dit moment nog niet zijn opgenomen in het aanbod van Videoland, Netflix of een andere streamingdienst. 

 1. Gina & Chantal
 2. Safety First
 3. Zuidflank
 4. Studio Tarara
 5. Patrouille Linkeroever

Series die op Videoland of Netflix staan 

Verschillende tv-series die op VTM GO worden aangeboden, zijn al te zien op Videoland of Netflix. Als je klikt op de naam van het platform, dan kun je daar alles over die series lezen (én over de andere Vlaamse tv-series die je vanuit Nederland op Netflix of Videoland kunt bekijken). 

Netflix

 1. 13 Geboden: Iemand die zichzelf Mozes noemt, begaat vervolgens misdaad na misdaad telkens geïnspireerd door een van de Tien geboden. Hij wil de maatschappij wakker schudden en laten nadenken over normen en waarden. Een politie-inspecteur en zijn partner raken verwikkeld in een onmogelijke jacht. Met hoofdrollen voor Marie Vinck en Dirk van Dijck.
 2. The Team
13 geboden te kijken via VTM GO en Netflix

Videoland

 1. Amigo’s
 2. Code 37
 3. Connie & Clyde: Connie Coninx heeft een niet-alledaags datingbureau Connie & Clyde. Deze lichtvoetige dramareeks kent een topcast met Eva Van der Gucht, Axel Daeseleire, Nathalie Meskens, Tom Audenaert, Ben Segers, Stefaan Degand en Luk Wyns.
 4. Coppers
 5. Cordon
 6. Spitsbroers
Connie & Clyde te bekijken via VTM GO

Overzicht tv-series VTM GO april 2020

Nu ben je natuurlijk nieuwsgierig welke tv-series je nog meer op VTM GO kunt bekijken. En ik kan je verzekeren dat zijn er echt nog een hele hoop. Ik heb ze lang nog niet allemaal gekeken.

 1. Amateurs
 2. Aspe
 3. Benidorm
 4. Bex & Blanche
 5. Bompa
 6. Chez Bompa Lawijt
 7. Clan
 8. Danni Lowinski
 9. David
 10. De familie Bakeljau
 11. De Kotmadam
 12. De Luizenmoeder
 13. De Rodenburgs
 14. De zonen van Van As
 15. Deadline 14/10
 16. Deadline 25/5
 17. Diamant
 18. Drie mannen onder één dak
 19. Droge voeding kassa 4
 20. De Buurtpolitie
 21. Ella
 22. Familie
 23. Familie Gestrikt
 24. Hallo België
 25. LouisLouise
 26. Matroesjka’s
 27. Moeder waarom leven wij?
 28. Nonkel Jef
 29. Ons geluk
 30. Rupel
 31. Sara
 32. Slisse & Cesar
 33. Spoed
 34. Veel geluk professor
 35. Vossenstreken
 36. Wat nu weer?!
 37. Wittekerke
 38. Zomerrust

Humor

Een speciale vermelding voor een aantal programma’s uit de categorie Humor. Programma’s waardoor wij heel veel Vlaamse acteurs en actrices hebben leren kennen en zo meer series zijn gaan kijken. Denk dan aan Wat Als?, Tegen De Sterren Op en M!LF met Philippe Geubels en Jan van Looveren. 

Kinderen

Daarnaast is er een speciale rubriek met series voor kinderen, waarbij je bijvoorbeeld kunt genieten van Ravelijn, Kattenoog, Jabaloe en heel veel van K3. 

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

13 april 2020 /