Qmusic België draait alleen verzoekjes – #musicisthepower

Qmusic België draait vanaf maandag 30 maart elke dag tussen 06.00 en 22.00 uur verzoeknummers. Dat deden ze eerder al tussen 10.00 en 16.00 uur tijdens het programma Blijf In Uw Kot, maar met het verlengen van de Corona maatregelen komt daar nu dus tijd bij.

#musicisthepower

Sam De Bruyn – dj bij Qmusic – geeft een toelichting: “Welk liedje helpt jou het best terwijl je thuis aan het werken bent? Welk nummer wil jij opdragen aan iemand die je tijdens deze coronacrisis moet missen? Of met welke song wil jij iemand steunen die het écht lastig heeft? Álle liedjes zijn welkom. We sleuren ons hier samen door, onder de noemer #musicisthepower.” Sam De Bruyn en zijn collega’s namen afgelopen week nog afscheid van hun nieuwslezeres Lies Vandenberghe.

Quarantaine periode

Robin Vissenaekens, programmadirecteur Qmusic zegt: “Zowel tijdens de radioprogramma’s als op de online kanalen werden onze Qmusic-dj’s overspoeld met warme berichten en aanvragen voor verzoeknummers. Van heel wat pakkende verhalen tot luisteraars die een energiek nummer nodig hadden tijdens de grote lenteschoonmaak bijvoorbeeld. Het is overduidelijk dat muziek helpt en mensen samenbrengt. Daarom gaan we op verzoek en verspreiden we #musicisthepower, omdat muziek kracht geeft om deze quarantaineperiode samen door te komen.”

Iedereen kan verzoekjes insturen via de Q-app of via de website Qmusic.be.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

29 maart 2020 /