Johny Voners annuleert voorstelling; FC De Kampioenen-reeks ‘on hold’

Johny Voners annuleert geplande voorstellingen van ‘ET ALORS… EN DAN… VONERS!’ geannuleerd worden. FC De Kampioenen-reeks ‘on hold’ wordt door Één on hold gezet. Acteur Johny Voners gaat zich focussen op de behandelingen tegen de kanker, waar hij al een tijd tegen vecht.

Nieuwe reeks FC De Kampioenen

De VRT stuurde de volgende mededeling: “Bij Eén hebben we beslist om de voorbereidingen van de aangekondigde nieuwe FC De Kampioenen-reeks ‘on hold’ te zetten, tot we meer weten over de behandeling van Johny.”

#hetisingewikkeld en Een Goed Jaar

Wat voor invloed dit heeft op de VTM-reeks Een Goed Jaar durf ik niet te zeggen. De opnames hiervoor stonden gepland tot februari. Deze serie zal ook op Videoland te zien zijn. Voners is tevens te zien in #hetisingewikkeld. Op de foto bij dit bericht zie je hem in zijn rol als de demente Henry. Het tweede seizoen van deze serie start dit voorjaar bij VIER.

Johny Voners

Johny Voners kent iedereen natuurlijk als Xavier Waterslaeghers uit FC De Kampioenen. Hij is getrouwd met de excentrieke Carmen, die hij steevast zijn ‘Sjoeke’ noemt. En zijn pintjes – die hij maar al te graag lust – noemt Xavier ‘dagschotels’. Hij mag dan in het leger hebben gezeten; zijn personage staat tevens symbool voor de man die onder de plak zit.

Meepraten over dit artikel? Heb je tips? Of een vraag over een ander artikel? Dan ben je van harte welkom in de VlaamsKijken Facebook-groep.

19 februari 2020 /