Johny Voners annuleert voorstelling; FC De Kampioenen-reeks ‘on hold’

Johny Voners annuleert geplande voorstellingen van ‘ET ALORS… EN DAN… VONERS!’ geannuleerd worden. FC De Kampioenen-reeks ‘on hold’ wordt door Één on hold gezet. Acteur Johny Voners gaat zich focussen op de behandelingen tegen de kanker, waar hij al een tijd tegen vecht.

Nieuwe reeks FC De Kampioenen

De VRT stuurde de volgende mededeling: “Bij Eén hebben we beslist om de voorbereidingen van de aangekondigde nieuwe FC De Kampioenen-reeks ‘on hold’ te zetten, tot we meer weten over de behandeling van Johny.”

#hetisingewikkeld en Een Goed Jaar

Wat voor invloed dit heeft op de VTM-reeks Een Goed Jaar durf ik niet te zeggen. De opnames hiervoor stonden gepland tot februari. Deze serie zal ook op Videoland te zien zijn. Voners is tevens te zien in #hetisingewikkeld. Op de foto bij dit bericht zie je hem in zijn rol als de demente Henry. Het tweede seizoen van deze serie start dit voorjaar bij VIER.

Johny Voners

Johny Voners kent iedereen natuurlijk als Xavier Waterslaeghers uit FC De Kampioenen. Hij is getrouwd met de excentrieke Carmen, die hij steevast zijn ‘Sjoeke’ noemt. En zijn pintjes – die hij maar al te graag lust – noemt Xavier ‘dagschotels’. Hij mag dan in het leger hebben gezeten; zijn personage staat tevens symbool voor de man die onder de plak zit.

  • Meer lezen over deze acteur? Duik dan in het archief van VlaamsKijken. Hier alle blogberichten over Johny Voners.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

19 februari 2020 /