Philippe Geubels terug met komische, medische quiz

Philippe Geubels heeft een nieuw seizoen gemaakt van de komische én medische quiz Is Er Een Dokter In De Zaal. Vanavond – donderdag 2 januari – start de reeks om 21.30 uur op RTL 4. Eén zendt de Vlaamse versie van dit seizoen pas later dit voorjaar uit.

Medische tests voor Philippe Geubels

Nieuw dit jaar is dat Philippe Geubels zelf medisch wordt getest. Elke week stelt hij zijn eigen lichaam ter beschikking van de medische wetenschap en laat hij zich onderzoeken. Van zijn vetpercentage, zijn longinhoud tot zijn IQ. 

Deelnemers Is Er Een Dokter In De Zaal

De Vlaamse comedian mag zich inmiddels een medische know-it-all noemen. Onder zijn aanvoering nemen twee teams het tegen elkaar op. In Nederland zijn in de eerste aflevering Erik van Looy, Nynke de Jong, Roué Verveer en Rick Brandsteder (ken je van Temptation Island) te gast. Verder maken onder anderen Jörgen Raymann, Fred van Leer, Jessie Jazz Vuijk, René Froger, Eddy Zoëy en Nance Coolen deel uit van Philippe’s medische entourage. In Vlaanderen duikt Philippe Geubels de medische wereld in samen met onder andere Jeroen Meus, Alex Agnew, Evi Hanssen, Erik Van Looy, Soe Nsuki, Jens Dendonker, Jan Jaap Van der Wal en Maaike Cafmeyer.

LEES HIER alle berichten over Philippe Geubels die op VlaamsKijken.nl verschenen zijn.

Anne van Leeuwen en Sofie Lemmens

Waarom worden vrouwen ouder dan mannen? Wat houdt het werk van een pneumoloog in? Hoe zit het eigenlijk met de gezondheid van Philippe Geubels zelf? Het zijn zaken die voorbij komen. De presentator krijgt hierbij hulp van een échte dokter. In Nederland geeft dokter Anne van Leeuwen in de zaal tekst en uitleg. In Vlaanderen neemt dokter Sofie Lemmens deze taak op zich. De panelleden proberen de vragen natuurlijk correct te beantwoorden, al is een flinke dosis humor nooit ver weg, want lachen is natuurlijk het beste medicijn dat er is.

Grappige weetjes

Dat Philippe meer talenten heeft dan alleen mensen aan het lachen te maken, mag geen nieuws meer zijn. Terwijl sommige mensen in hun vrije tijd boeken lezen, truien breien, citytrips maken of sporten, leest Philippe bijsluiters van medicijnen en struint hij het internet af op zoek naar verschillende soorten ziektes, aandoeningen en kwaaltjes. Dat levert interessante, maar vooral ook grappige weetjes op over het belangrijkste onderwerp ter wereld: onze gezondheid.

‘Is Er Een Dokter In De Zaal?’ wordt geproduceerd door ‘PnP Media’ en is vanaf donderdag 2 januari om 21.30 uur te zien bij RTL 4.

Foto Eén

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

2 januari 2020 /