Temptation Island 2019: De verleidsters

Temptation Island 2019 komt er aan! Naast Blind Getrouwd absoluut één van mijn guilty pleasures; even verstand op nul en met verbazing kijken. Vanaf 14 februari is ook Temptation Island weer terug op zowel VIJF als RTL 5. Rick Brandsteder en Annelien Coorevits tekenen weer voor de presentatie. En nu heeft VIJF ook de verleidsters bekendgemaakt.

Vier moedige koppels gaan opnieuw de ultieme relatietest aan. In het exotische Thailand worden ze 15 dagen lang van elkaar gescheiden. De mannelijke koppelhelften worden omringd door deze acht vurige vrijgezellen die er alles aan doen om hun partner te doen vergeten. Lizzy, Tisha, Kimberly, Emma, Naomi, Armanda, Ayleen en Demi halen alvast alles uit de kast om harten te veroveren én te breken.

Meer foto’s op Pinterest.

Vlaamse verleidsters

Temptation Island 2019 verleidster Lizzy

Lizzy (21, Ertvelde)
Het meeste tijd van het jaar brengt Lizzy door in Saint Tropez, waar ze werkt als barvrouw. Met haar rosse krullen weet ze als geen ander hoe ze elke man kan bespelen om haar zin te krijgen. Ze ziet zichzelf als een kameleon die zich aan elke situatie kan aanpassen en de mannen zo voor zich kan winnen.

Temptation Island 2019 verleidster Tisha

Tisha (23, Bilzen)
Tisha is als model, zangeres en danseres wat je noemt een triple threat. Ze is nog niet zo lang terug uit de VS waar ze probeerde een zang- en danscarrière op te starten. Tisha is voor sommige Vlamingen geen onbekende: in 2014 nam ze namelijk deel aan Eurosong. Deze Limburgse diva is koppig en blijft volhouden tot ze haar zin krijgt.

Temptation Island 2019 verleidster Kimberly

Kimberly (21, Duffel)
Kimberly plande initieel om als koppel deel te nemen aan Temptation Island. Maar toen de ultieme relatietest niet mogelijk meer bleek wegens einde relatie, twijfelde ze geen seconde om de rol van verleidster op zich te nemen. Deze sales assistant is een echte teamplayer en wou vooral samen met de andere dames de uitdaging aangaan om de mannen collectief ten val te brengen.

Temptation Island 2019 verleidster Emma

Emma (21, Brugge)
Emma heeft maar één missie: de vrouwelijke koppelhelften een gunst bewijzen. Ze is ervan overtuigd dat geen enkele man te vertrouwen is. Ze houdt van feesten en dansen tot in de vroege uurtjes. Afwachten of haar drijfveer en passie de ideale combo vormt om de mannelijke koppelhelften het vuur aan de schenen te leggen…

Nederlandse verleidsters

Temptation Island 2019 verleidster Naomi

Naomi (19, Nijmegen)
Naomi uit Nijmegen: bloedeerlijk, praatgraag en de dansvloer is haar biotoop. You love her or you hate her.

Temptation Island 2019 verleidster Armanda

Armanda (22, Zwolle)
De blonde Armanda wil op Temptation Island laten zien dat alle mannen te verleiden zijn. Ze lijkt misschien wel stil, maar ze weet wat ze wil.

Temptation Island 2019 verleidster Ayleen

Ayleen (18, Oldenzaal)
Ayleen is met haar 18 de jongste van de verleidsters, maar dat weerhield haar niet om het spel der verleiding bikkelhard te spelen. De studente die bijklust als gogo-danseres weet goed wat haar troeven zijn en hoe ze die op het juiste moment bij de juiste man moest uitspelen…

Temptation Island 2019 verleidster Demi

Demi (23, Tilburg)
De Nederlandse Demi kickt op onbereikbare mannen en was in Thailand dus aan het juiste adres. Temptation Island is voor haar de ultieme uitdaging…

Verleidsters Temptation Island 2019

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

28 januari 2019 /