Ianthe Tavernier in Dancing with the Stars

Ianthe Tavernier doet mee aan Dancing with the Stars op VIER. De actrice die vooral bekend is van haar rol als Floor in De Buurtpolitie heeft dat vandaag bekendgemaakt.

Ianthe Tavernier

Zelf volg ik Ianthe Tavernier al een tijdje op Instagram en het valt me op hoe veelzijdig deze dame is. Ze acteert namelijk niet alleen in De Buurtpolitie ze is ook nog eens een succesvol musicalzangeres. Zo speelde ze Grietje in Hans & Grietje, de sprookjesmusical. Was ze te zien in de musicalbewerking van Iedereen Beroemd en speelt ze de hoofdrol van Yasmine in musical Aladdin. Dat ze ook nog een meidengroep heeft samen met Isabelle A en Helle Vanderheyden is dan ook niet vreemd. Als Les Copines treden ze op. Daarnaast heeft ze vorig jaar haar eerste solo single uitgebracht: Vuur.

Julie Vermeire

Naast Ianthe Tavernier zal ook Julie Vermeire – de dochter van – deelnemen aan Dancing with the Stars. Zij heeft als influencer een flinke achterban. En weet je wat ook leuk is. Ze stond als klein meisje al graag in de spotlights. Als dochter van Jacques ging ze als kind al mee naar de opnames van de voorloper van Dancing With The Stars, die hij zelf jarenlang presenteerde. Nu kan ze daar de vruchten van plukken op de planken. Het DNA van een entertainer en de moves van een Pussycat-girl heeft ze al. Dat ze meer is dan “de trotse dochter van” wil ze nu heel graag tonen. Julie danst met de Italiaanse Pasquale.

Jani Kazaltzis wisselt met Kat Kerkhofs

Ook Jani Kazaltzis gaat dit jaar de dansschoenen aantrekken. De stylist en presentator heeft het programma natuurlijk vorig jaar gepresenteerd samen met Gert Verhulst, maar gaat nu zelf zijn beste beentje voorzetten. Zijn plek wordt ingenomen door Kat Kerkhofs. Vorig jaar werd de vrouw van Dries Martens zelf tweede. Ze danste destijds met Nick Kocken. Die zal nu met Ianthe Tavernier de dansvloer betreden. Jani gaat dan weer dansen met de Nederlands-IJslandse danseres Björk. Zij won vorig jaar de wedstrijd met James Cooke.

Christoff

De vierde deelnemer aan Dancing with the Stars die nu bekend is, is Christoff.  Hij danst met Laura, die vorig seizoen een duo vormde met Peter Van Asbroeck.

Dit seizoen van Dancing with the stars wordt later dit najaar uitgezonden.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

4 september 2019 /