Ge Hadt Erbij Moeten Zijn

Ge Hadt Erbij Moeten Zijn komt dit najaar weer terug bij VTM. Dat is niet gek ook, want het programma van Sven De Ridder en Ruth Beeckmans heeft niet voor niets een nominatie voor de Gouden Roos op zak. Iedereen is namelijk zot van een goed verteld verhaal. Verhalen waar je gewoon bij had willen zijn.

Bekende Vlamingen

Dit keer gaan Sven De Ridder en Ruth Beeckmans elke week zélf langs bij bekende Vlamingen zoals Evi Hanssen, Mathias Coppens, Jeroen Meus, Adriaan van den Hoof of Kürt Rogiers om te vragen naar een straf waargebeurd verhaal.

Sketch

Daarna brengen ze dat verhaal samen met andere topacteurs zo goed mogelijk opnieuw tot leven. Alsof je er gewoon vanop de eerste rij bij was. In het eerste seizoen deden naast Sven De Ridder en Ruth Beeckmans ook Stefaan Degand en Ben Segers alle afleveringen mee. Maar ze schakelden ook Robbie Cleiren, Sergio Quisquater en Charlotte Timmers in. De hele rijd van acteurs en actrices die voorbij kwamen, ontdek je op IMDB. Tijdens het Googlen naar de nieuwe Buurtpolitie-actrice Lisa Gerlo, ontdekte ik dat ze ook in seizoen 2 van Ge Hadt Erbij Moeten Zijn te zien is.

Gouden Roos

Vorig jaar behoorde Ge Hadt Erbij Moeten Zijn tot de genomineerden voor de prestigieuze en felbegeerde Gouden Roos. De prijs wordt uitgereikt voor ‘originaliteit, kwaliteit en creativiteit in amusementsprogramma’s in tv en nieuwe media’.

Ge Hadt Erbij Moeten Zijn is dit najaar weer te zien bij VTM. 

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

20 augustus 2019 /