Blind Getrouwd aflevering 2: het huwelijk van Annelies en Joris

Blind Getrouwd aflevering 2: het huwelijk van Annelies en Joris Vanavond is het zover. Eerlijk gezegd zou dit programma van mij dagelijks op de buis mogen komen. Niets mooiers dan de liefde, niet waar? Nadat we vorige week kennismaakten met Jolien Baeten & Lenny Janssens, Joke Zwankaert & Stijn Van Goethem en Annelies & Joris, komen nu ook Line, Elke, Victor en Tim voorbij…

Wil je uitgebreider kennismaken met de deelnemer, klik dan hier om verder te lezen.

In de eerste aflevering maakten we al kennis met de 29-jarige leerkracht Annelies Huibers uit Kessel-Lo en de 30-jarige Antwerpse Joris Brauns, een zaakvoerder in de IT-sector. Annelies doopte haar toekomstige echtgenoot in aanloop naar hun huwelijk Hugo, naar haar favoriete cocktail. Op de vooravond van de trouw, schrijft ze hem een emotionele brief. Vlaanderen kent Hugo’s echte naam ondertussen al, Annelies nog niet. Of, en met hoeveel enthousiasme Annelies en Joris ‘ja’ zeggen, kom je vanavond te weten.

Verder maken we kennis met de andere vier deelnemers: Line Verckist (29), een mandaatassistente uit Antwerpen, Elke  Voorspoels (37), een product assistant uit Zwijndrecht, Victor Van Meerten (29), een Antwerpse office manager en Tim Beer (35), key account manager wonend in Schoten. Wie wordt aan wie gekoppeld? Hoe beleven zij de aanloop naar hun huwelijk? En – ook niet onbelangrijk – wat voor vrijgezellenfeesten hebben hun vrienden voor hen in petto?

Wekelijks kunnen de fans meteen na de aflevering op TV, terecht op vtm.be voor het online magazine ‘Meer Blind Getrouwd’ voor nòg meer nieuws over en extra’s uit de reeks!

Bron foto’s: VTM

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

4 februari 2019 /