Blind Getrouwd huwelijken zijn een feit

Blind Getrouwd huwelijken zijn een feit! Althans, de eerste twee hebben we gister in de bijna twee uur durende uitzending kunnen bewonderen. Lenny Janssens en Jolien Baeten vormen een koppel, net als Joke Zwankaert en Stijn Van Goethem. Alle vier zeiden zij volmondig JA!

Wil je alles over de tien deelnemers lezen, klik dan hier. Wil je meer foto’s zien, volg ons dan op Pinterest.

Jolien Baeten en Lenny Janssens

Jolien Baeten (29) uit Etterbeek en Lenny Janssens (36) uit Temse mogen zich man en vrouw noemen. Account manager Jolien was onder de indruk van haar kersverse echtgenoot. “Het is een mooie man, ik voel me wel aangetrokken tot hem. Ik denk dat hij wel een lieve man is, maar toch heeft hij ook iets ondeugend. Ons eerste privé gesprek na ons huwelijk ging vanzelf, dat had ik eigenlijk niet verwacht.”

Ook zaakvoerder Lenny was blij met Joliens verschijning. “Ze ziet er heel leuk uit. Jolien is een frisse, vrolijke verschijning dus ik was wel op mijn gemak. Het voelde niet ongemakkelijk om haar te kussen trouwens. Ik heb er een meteen een heel positief gevoel over en kijk uit naar de komende weken.”

Lenny Janssens en Jolien Baeten getrouwd

Joke Zwankaert en Stijn Van Goethem

Ook de 31-jarige Gentse leerkracht Joke Zwankaert en de 30-jarige account manager Stijn Van Goethem uit Stekene waren blij verrast mekaar aan het altaar aan te treffen. Voor het huwelijk bestierf Stijn het bijna van de zenuwen, maar eens hij enkele woorden met Joke kon wisselen, ontdooide hij volledig.

“Ik had graag iemand met gevoel voor humor en waar een beetje een hoek af is, en ik denk dat ik met Joke wel een partner in crime heb gevonden. Joke is echt een knappe vrouw, en de eerste klik was er al direct.” Joke: “Uiterlijk is Stijn zeker iemand waarop ik wel zou kunnen vallen. Hij heeft echt zo’n warme en rustige uitstraling, en dat vond ik meteen mooi aan hem. Er was veel spontaniteit, ik vond het fijn om meteen mijzelf te kunnen zijn. Het was een wijze dag vandaag. Als de volgende dagen gaan zoals vandaag, dan gaan wij goed bezig zijn.”

Joke Zwankaert en Stijn Van Goethem

En of twee uur genieten van de uitzending van Blind Getrouwd nog niet voldoende was: daarna ging het feest verder door online en op de app. VTM maakt nu ook het wekelijkse online magazine Meer Blind Getrouwd. Daar kun je genieten van nog meer nieuwtjes en allerlei extra’s.

Wat zeiden familie en vrienden tegen de babbelbox op de trouwfeesten, en wat vinden de koppels daarvan? Ze bekijken samen de beelden terwijl hun reactie wordt gefilmd. In enkele reportages wordt met de deelnemers dieper in gegaan op iets wat opviel in de aflevering. Bekende getrouwde koppels worden aan de tand gevoeld over verschillende thema’s naar aanleiding van enkele fragmenten uit de uitzending.

Wat zag je niet op TV? En hoe beleven de deelnemers de uitzendingen, nu ze herkend worden op straat? Hoe leefden ze ondergedoken? Tot slot brengt ‘Meer Blind Getrouwd’ exclusieve previews van de volgende aflevering. Kortom: nieuws en extra’s om ook online van te smullen.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

29 januari 2019 /