Nathalie Meskens en Jonas Van Geel in Geluk is…

Nathalie Meskens en Jonas Van Geel gaan de hoofdrollen spelen in Geluk is… Deze nieuwe reeks wordt in opdracht van VTM geproduceerd door Caviar, in een regie van Frank Van Passel. Men hoopt de serie al in 2018 op de buis te kunnen brengen, maar dat hangt af van de ontwikkeling en of het Mediafonds ook mee stapt in deze prestigieuze reeks.

Geluk is… vertelt het verhaal van de 33-jarige Julie (Nathalie Meskens) die borstkanker krijgt. Ondanks de onverbiddelijke ziekte herontdekt ze de liefde van haar gezin. Haar ex-vriend Wouter (Jonas Van Geel) gaat samen met Julie de strijd aan. Kortom: Nathalie Meskens en Jonas Van Geel gaan in een reeks spelen die over die liefde gaat mét een hoofdletter. Liefde die door geen enkele ziekte aangetast kan worden.

Het project is gebaseerd op originele scenario’s van de Deen Peter Asmussen, scenarist van onder andere het bejubelde Breaking the Waves van regisseur Lars Von Trier. Nog voor hij zijn scenario’s kon afwerken, overleed Asmussen zelf aan kanker. Zentropa, het productiehuis van Lars Von Trier, gaf regisseur Frank Van Passel toestemming om met de uitzonderlijke scenario’s aan de slag te gaan. Jef Hoogmartens (Amateurs) bewerkte de scenario’s tot de vierdelige reeks Geluk is…

nathaliemeskens_jonasvangeel_gelukis_vtm

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep.

Steun VlaamsKijken
Dit kun je doen met je Bol.com-aankopen. Als je via deze link je bestelling plaatst, ontvang ik een klein percentage. De opbrengst komt volledig ten goede aan de verdere ontwikkeling van de website. 

7 september 2016 /