Nathalie Meskens en Jonas Van Geel in Geluk is…

Nathalie Meskens en Jonas Van Geel gaan de hoofdrollen spelen in Geluk is… Deze nieuwe reeks wordt in opdracht van VTM geproduceerd door Caviar, in een regie van Frank Van Passel. Men hoopt de serie al in 2018 op de buis te kunnen brengen, maar dat hangt af van de ontwikkeling en of het Mediafonds ook mee stapt in deze prestigieuze reeks.

Geluk is… vertelt het verhaal van de 33-jarige Julie (Nathalie Meskens) die borstkanker krijgt. Ondanks de onverbiddelijke ziekte herontdekt ze de liefde van haar gezin. Haar ex-vriend Wouter (Jonas Van Geel) gaat samen met Julie de strijd aan. Kortom: Nathalie Meskens en Jonas Van Geel gaan in een reeks spelen die over die liefde gaat mét een hoofdletter. Liefde die door geen enkele ziekte aangetast kan worden.

Het project is gebaseerd op originele scenario’s van de Deen Peter Asmussen, scenarist van onder andere het bejubelde Breaking the Waves van regisseur Lars Von Trier. Nog voor hij zijn scenario’s kon afwerken, overleed Asmussen zelf aan kanker. Zentropa, het productiehuis van Lars Von Trier, gaf regisseur Frank Van Passel toestemming om met de uitzonderlijke scenario’s aan de slag te gaan. Jef Hoogmartens (Amateurs) bewerkte de scenario’s tot de vierdelige reeks Geluk is…

nathaliemeskens_jonasvangeel_gelukis_vtm

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

7 september 2016 /