Zie Mij Graag Kerstspecial op tv

De Zie Mij Graag Kerstspecial wordt in 2019 uitgezonden op zondag 22 december van 23:20 tot 00:05 op Eén. En wist je dat het derde seizoen van Zie Mij Graag ook bijna van start gaat? Op 7 januari is het zover.

Kerstspecial

Zie Mij Graag Kerstspecial: geniet van ‘Team Kerstmis’. Deze speciale aflevering van Zie mij graag – ik noem het ook wel hun kerstspecial – speelt zich af voor seizoen 1.

Al tien jaar lang gaat de vriendenkring uit Zie mij graag op kerstweekend in de Ardennen. Deze keer loopt het echter iets anders… Ben (Stan Van Samang) is de week ervoor betrapt op overspel met juf Esmee. Anna (Alejandra Theus) is vastbesloten: ze wil scheiden.

Anna en Ben hebben besloten het slechte nieuws pas na de vakantie aan de kinderen en vrienden te vertellen. Om de kinderen een laatste kerst als gelukkig gezin te bezorgen, moeten ze de schijn hooghouden. Dat belooft een bijzondere aflevering te worden.

Meer over Zie Mij Graag

Heb je het eerste en tweede seizoen van Zie Mij Graag gemist? Je kunt ‘m nu op Videoland terugkijken. Seizoen 1 is ook op dvd verkrijgbaar. Hier lees je alles over de serie. 

Zie Mij Graag Kerstspecial

Zie Mij Graag is absoluut één van mijn favoriete Vlaamse series. Aan de ene kant de herkenbare issues die dertigers hebben (wat dat betreft, is de reeks Dertigers volgens mij ook zo’n succes). En aan de andere kant de fijne humor. De ietwat klunzige humor, Ben die het eigenlijk altijd verkeerd doet en dan die bijzondere vriendschap. En de cast die mag er natuurlijk ook absoluut zijn. Alejandra Theus, Stan van Samang, Ini Massez, Wouter Bruneel en Tine Embrechts zijn allemaal toppers.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

18 december 2018 /